SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TV Malatya 12 Yaşında

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yerel ve Digitürk'te Memleketim TV platformunda yayın yapan TV Malatya'nın 12. kuruluş yıldönümü ve yeni yayın dönemi kokteyli düzenlendi.

Ankara Asfaltı 6. kilometrede bulunan Malatya Oto Plaza'da düzenlenen yeni yayın dönemi kokteyline, Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cemal Akın, CHP Malatya milletvekilleri Mevlüt Aslanoğlu ve Muharrem Kılıç, Müftü Bekir Gerek, İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Küçükbay, bazı belediye, parti ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile medya çalışanları katıldı.

12. kuruluş yıldönümü yaş pastasının kesilmesi ve televizyonu tanıtan sinevizyon gösterisinden sonra, Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cemal Akın, CHP Milletvekili Muharrem Kılıç ve TV Malatya ile Öz Murat Şirketler Grubu Başkanı Murat Koçyiğit ve TV Malatya Genel Yayın Müdürü Bülent Yalvaç konuşma yaptı.

Vali Halil İbrahim Daşöz, TV Malatya'nın sadece yerel bir televizyon olmadığını, Digitürk platformunda yayın yapan Memleketim TV'de, TV Malatya'nın programlarının yayınlanıp, gerek Türkiye'nin diğer illerinde ve gerekse yurt dışında yaşayanların Malatya'daki gelişmelerle ilgili bilgeleri olduğunu ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız