SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TV Malatya Kendi Binasında..

A- A+ PAYLAŞ

TV Malatya'nın da yer aldığı Malatya Oto Plaza düzenlenen törenle hizmete girdi. Açılışa çok sayıda davetli katıldı.

Karakavak Semti MAŞTİ (Malatya Şehirlerarası Otobüs Terminali) civarında yaptırılan; bir katını, daha önce faaliyet gösterdiği Ticaret ve Sanayi Odası'na ait binadan taşınan TV Malatya'nın kullanmaya başladığı Özmurat Şirketler Grubu'na ait Malatya Oto Plaza'nın açılış törenine Vali Osman Derya Kadıoğlu, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Tuncay Çakan, Belediye Başkan Vekili Muharrem Çamurlu, bazı ilçe ve belde belediye başkanları, Defterdar Fikret Ünal, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Recep Özmen, daire müdürleri, meslek kuruluşları ile dernek ve vakıf temsilcileri, eski belediye başkanı Mehmet Yaşar Çerçi, Tofaş Ticari Grup Direktörü Murat Ataseven ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldılar. Konuklar, Özmurat Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Koçyiğit ve yöneticiler tarafından karşılandılar.

Fiat ve Alfa Romeo marka otomobillerin satış merkezinin de bulunduğu binanın açılışında konuşan Özmurat Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Ali Koçyiğit, dürüst ve güleryüzlü bir hizmet anlayışı ile hareket ettiklerini bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız