SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TV8'de Malatya Programı

A- A+ PAYLAŞ

Nebil Özgentürk'ün yapımcılığında gerçekleştirilen "Kentlerin Dilinden" adlı programın Malatya bölümü, 16 Kasım Pazar günü TV8 ekranlarından yayınlanacak.

MNG Kargonun sponsor olduğu programla ilgili MNG Kargo Malatya Bölge Müdürü Şahin Kara, şu bilgiyi verdi:

" MNG Kargo, Nebil Özgentürk'ün yapımcılığında "Kentlerin Dili" adıyla hazırlanan televizyon programına sponsor oldu. Bir Yudum İnsan Prodüksiyon'un başarılı ekibi tarafından hazırlanan programın sunuculuğunu ise deneyimli televizyoncular Zahide Yetiş ile Melda Davran'ın yaptığı proğramın çekimleri tamamlanmış olup; Malatya ilimizi konu alan bu proğram; 16 Kasım 2008 Pazar günü saat:17:15 de TV 8 ekranlarında yayınlanacaktır.

Programda Malatya'nın mitolojisinden, sosyal ve ekonomik yaşamına tarihi ve doğal güzelliklerinden sanayi ve ticaretine her yönüyle kesitler yer alacaktır.Malatya ilimize özel yapılan bu proğramı izlemek üzere tüm Malatyalı ve Malatya severleri bu Pazar saat:17:15 de TV8'de ekran başına davet ediyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız