SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U-12 Futbol Ligi Başladı

0
Güncellendi - 2016-05-23 20:24:14
U-12 Futbol Ligi Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) desteğiyle Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen U-12 Futbol Ligi şenlik havasında başladı.

U-12 Futbol Ligi düzenlenen törenle başladı.  Tek devreli lig usulüne göre oynanacak olan ligde; Anadolu Selçuklu Spor, Malatya Yeşilyurtspor, Adafı Kartalspor, Alima Yeni Malatyaspor, 1966 Malatya Gençlik Spor, Sanayispor, Kaldırımgücü, Kale Gençler Birliği takımları mücadele ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu’nun katkılarıyla düzenlenen ligde karşılaşmalar TFF sahalarında oynanıyor.

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir, TFF Başkanı Yıldırım Demirören’e sağladığı katkı ve verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Özdemir, U-12 Ligini bu sezon ilk defa Malatya’da yaptıklarını kaydederek, “Sizleri TFF Sahalarına getirdik ki daha güzel futbol oynayasınız. Burada bizim için netice yok. Bütün kulüplerimiz şenlik havasında müsabakalarını oynayacaklar. Bu imkanı bizlere sağlayan TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi’ye teşekkür ediyorum” dedi.

Geleceğin futbolcuların bu sahalarda yetişeceğini dile getiren Özdemir, “İnşallah bu bir başlangıç. Bu başlangıcın temelini de bugün atıyoruz. Burada çok güzel yetenekli sporcular çıkacak” diye konuştu.

TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi ise, TFF Sahalarında geleceğin yeteneklerini görmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Eserdi, TFF Sahasında birçok organizasyonun gerçekleştirildiğini kaydederek, “Resmi olarak ilk organizasyonun U-12 Futbol Ligi. Sizin gibi bir yaş grubunun bu sahalarda olması da beni ayrıca mutlu etti. Sizler Malatya’nın geleceği olan sporcularsınız. Profesyonel takımlarda futbol oynayacaksınız. Herkes burada olabilir ama sizlerin olmasını çok önemsiyoruz” şeklinde konuştu.

Eserdi, Malatya’ya tesislerin kazandırılmasını sağlayan TFF Başkanı Yıldırım Demirören’e de teşekkür etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

b91

b9

b6

b7

b8

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız