SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U 12 Liginde Sezon Sona Erdi

0
Güncellendi - 2017-06-19 18:41:34
U 12 Liginde Sezon Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) tarafından Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Futbol Malatya İl Temsilciliği’nin katkısıyla düzenlenen U12 Minikler Futbol Ligi tamamlandı.

U-12 Minikler Şenliği 7. hafta maçları ile tamamlandı. Maçlar sonunda şenliğe katılan tüm takımlara kupa verildi. Kupa töreni TFF Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Futbol Malatya İl Temsilcisi Kahraman Fırat, MASKF Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Van, antrenör, sporcular ve sporcuların ailelerinin katılımıyla yapıldı.

MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, U12 Minikler Futbol Ligi’nin bu yıl ikincisinin yapıldığını anımsatarak, ligin dostça, centilmence ve şenlik havasında geçtiğini ifade etti.

Geleceğin sporcularının güzel bir mücadele örneği ortaya koyduğunu ifade eden Özdemir, sporcuları, antrenör ve kulüplerin idarecilerini tebrik etti.

TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi ise U12 Minikler Şenliğinde mücadele eden tüm takımların şampiyon olduğunu,  yetenekli gençlerin gelecek sezonlarda üst liglerde oynayacağını belirterek lige katılan takımları tebrik etti.

Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat ise minikler şenliğinde 7 takımın mücadele ettiğini, gelecek sezon bu sayının artmasını temenni ederek tüm takımları tebrik etti.

U12 Minkler şenliğinde oynanan maçlar sonunda puan durumu şöyle oluştu:

1-Anadolu Selçuklu 6 maç 6 galibiyet 18 puan

2-Kale Gençlerbirliği 6 maç 5 galibiyet, 1 mağlubiyet 15 puan

3-Yeni Malatyaspor 6 maç 4 galibiyet, 2 mağlubiyet 12 puan

4-Adafı Kartalspor 6 maç 3 galibiyet, 3 mağlubiyet 9 puan

5-İnönü Üniversitesispor 6 maç 1 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyet 4 puan

6-Malatya Galataspor 6 maç 2 beraberlik, 4 mağlubiyet 2 puan

7-Karakavakspor 6 maç 1 beraberlik, 5 mağlubiyet 1 puan.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTOĞRAF: Ligi şampiyon tamamlayan Anadolu Selçuklu takımı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ahmet (6 yıl önce)
    maşallah gençlere
    0
    0
    Yanıtla