SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U-13'de Yeni Malatyaspor Elendi

0
Güncellendi - 2016-06-16 20:57:53
U-13'de Yeni Malatyaspor Elendi
A- A+ PAYLAŞ

U13 Türkiye Futbol Şampiyonası’nda ilk iki maçını kazanarak finale kalan Yeni Malatyaspor, Kayserispor’a yenildi ve bir üst tura çıkamadı.

2015-2016 sezonu U13 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe maçları 6 takımlı Nevşehir ve Sinop Grup Merkezi’nde 21-24 Haziran tarihlerinde, 4'er takımlı Edirne ve Manisa Grup Merkezi'nde ise 22-24 Haziran tarihlerinde oynanacak.

2.Kademe aşamasında 1. Kademe müsabakaları sonunda gruplarında birinci olan; Fenerbahçe A.Ş., Beşiktaş A.Ş., Tekirdağ Sitespor, Kocaeli Birlikspor, İzmirgücüspor, Altınordu, Kuşadası Küçükadaspor (Aydın), Eskişehirspor, Konyaspor, Kayserispor, Antalyaspor A.Ş., Mersin Çiftlikköy Adonisspor (Mersin), Gaziantepspor, İpekyolu Belediyespor (Van), Gençlerbirliğispor (Ankara), MKE Ankaragücüspor, Trabzonspor, Yeşilırmakspor (Samsun), Çorum Belediyespor ve Düzce 1907 Spor takımları mücadele edecek.

Karşılaşmalar sonunda gruplarını birinci sırada tamamlayacak 4 takım finallere katılmaya hak kazanacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

u13yms

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız