SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U-14 ve U-19'da Heyecan Sürüyor

0
Güncellendi - 2017-09-20 03:02:51
U-14 ve U-19'da Heyecan Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör  U-19 1.  ve U-14 Futbol liglerinde heyecan sürdü. U-19 1. Ligde üçüncü hafta heyecanı yaşanırken, U-14 Futbol Ligi’nde üçüncü ve dördüncü hafta karşılaşmaları oynandı.

U-19 LİGİ

U-19 1. Ligde üçüncü hafta karşılaşmaları oynandı. Büyük bir heyecana sahne olan ligin üçüncü haftasında her maçta gol atıldı.

U-19 1. Ligde üçüncü hafta maçlarında şu sonuçlar alındı:

Malatya Yeşilyurt Belediyspor-Kale Gençlerbirliği: 5-3

Adafı Kartalspor-Malatya Fenerspor: 4-0

Sanayispor-Demirspor: 2-1

Sancaktarspor-Çöşnük Gençlik: 1-5

Battalgazi Belediyespor-Malatya Galataspor: 0-3

Malatyaspor-Orduzuspor: 2-5

Ataköyspor-Telekomspor: 1-1

U-14 LİGİ

U-14 Futbol Ligi’nde 3 ve 4’ncü hafta karşılaşmaları oynandı.

Ligin üçüncü haftasında oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:

Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Kale Gençlerbirliği: 0-11

Sanayispor-Kaldırımgücü: 0-3 (hükmen)

Abadolu Selçuklu-Malatya Aile ve Sosyal Politikalarspor: 9-1

Malatya Fenerspor-Akçadağspor: 3-0 (hükmen)

Pütürge Gençlik-Adafı Kartalspor: 1-3

Ligin dördüncü haftasında oynanan karşılaşmalarda ise şu sonuçlar alındı:

Malatya Aile ve Sosyal Politikalarspor-Pütürge Gençlik: 4-0

Kaldırımgücü-Malatya Yeşilyurt Belediyespor: 8-1

Kale Gençlerbirliği-Malatya Fenerspor: 7-0

Adafı Kartalspor-Sanayispor: 3-0 (hükmen)

Anadolu Selçuklu-Akçadağspor: 3-0 (hükmen)

U-19 1. KÜMEDE YEŞİLYURT BELEDİYSPOR İLE SANAYİSPOR LİDER

U-19 1.  ligde geride kalan 3 hafta sonunda A Grubu’nda Malatya Yeşilyurt Belediyespor, B Grubu’nda ise Sanayispor, 9 puanla lider durumda bulunuyor.

A Grubu’nda geride kalan 3 haftada bütün maçlarını kazanan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 9 puanla zirvede yer alırken, turuncu yeşilliler, 3 haftada 14 gol kaydederken, sadece 4 gol kalesinde gördü.

Yeşilyurt Belediyespor’u 7’şer puanla Orduzuspor ile Adafı Kartalspor takip ediyor.

B Grubu’nda ise 3 haftada 3’te 3 yapan Sanayispor 9 puanla zirvede yer alıyor. Siyah beyazlılar, ligde 3 haftalık bölümde 7 gol kaydederken, 3 gol yedi.

Grup’ta Sanayispor’u 4’er puanla Demirspor ve Ataköyspor takip ediyor.

U-14 LİGİ’NDE ZİRVE KALE GENÇLERBİRLİĞİ’NİN

U-14 Futbol Ligi’nde 4 hafta geride kalırken, zirvede iki takımın çekişmesi yaşanıyor. 4 haftada oynadığı bütün karşılaşmaları kazanan Kale Gençlerbirliği, 12 puan ve gol averajıyla zirvede yer alırken, rakibi gibi 12 puanı bulunan Anadolu Selçuklu ikinci sırada bulunuyor.

Ligde 4’te 4 yapan Kale Gençlerbirliği, 12 puanla zirvede yer alıyor. Kale ekibi geride kalan 4 haftada 26 gol kaydederken, kalesinde hiç gol görmedi.

U-14 Futbol Ligi’nde bir diğer 12 puana sahip takım Anadolu Selçuklu. Kale Gençlerbirliği’ni yakından takip eden Anadolu Selçuklu, geride kalan 4 hafta sonunda rakip ağları 21 kez havalandırırken, kalesinde ise sadece 2 gol gördü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız