SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U-14'ün Şampiyonu M.Yeşilyurtspor

0
Güncellendi - 2016-05-02 16:03:47
U-14'ün Şampiyonu M.Yeşilyurtspor
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurtspor U-14 Futbol Takımı, Kale Gençler Birliği ile oynadığı final maçını 4-1 kazanarak U-14 Ligini Şampiyon olarak tamamladı. Kulüp Başkanı Sucu, Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde eden U-14 futbol takımının teknik heyeti ve futbolcularını tebrik etti.

Yeşilyurtspor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, U-14 Ligi B Grubunu namağlup lider tamamlayarak final oynamaya hak kazandıklarını, ilk maçta 1-1 berabere kaldıkları Kale Gençlerbirliği’ni finalde 4-1 mağlup ederek Malatya Şampiyonu olduklarını söyledi.

“ANTRENÖRLERİ VE FUTBOLCULARIMIZI TEBRİK EDERİM”

Yeşilyurtspor’un alt yapıya önem veren, yeni yetenekleri Malatya ve Türk sporuna kazandırma hedefiyle çıktığı yolda emin adımlarla ilerlediğini sözlerine ekleyen Kulüp Başkanı Sucu, “Yeşilyurtspor olarak hedefimiz bünyemizde yer alan tüm branşlarda gençlere önem vermek ve yeni yetenekleri çıkartıp ülke sporuna katkı sağlayacak seviyeye ulaşmaktır. U-14 Ligi B Grubunda yer alan futbol takımımız ise bu hedefe uygun başarılar sergilemesi hepimizi mutlu etmiştir. Grupta oynadığı 8 maçın tamamını kazanıp, grubu namağlup lider tamamlayan takımımızın oynadığı maçlarda 41 gol atıp kalesinde sadece 5 gol görmesi sevincimizin artmasına neden oldu. B Grubunu önemli başarılarla tamamladıktan sonra A Grubunun lideri Kale Gençler Birliği ile oynadığı finalin ilk maçında 1-1 berabere kalan futbol takımımız, büyük bir heyecana sahne olan finalin ikinci maçında üstün bir oyun sergileyerek sahadan 4-1 galip ayrılırken, Malatya Şampiyonu olmaya hak kazanmıştır. Bu sonuçla U-14 Ligi Türkiye Şampiyonasına katılma hakkını elde eden futbol takımımızın teknik heyeti ve futbolcularını canı gönülden tebrik ediyorum. Her iki maçta da centilmence bir oyun anlayışı ile sahada mücadele eden her iki takımın antrenörlerine ve futbolcularını kaliteli geçen final maçlarından dolayı kutlarım. Kale Gençler Birliği takımımıza da bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim” dedi.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZIN DESTEĞİ YOLUMUZU AYDINLATIYOR”

U-14 Ligi Türkiye Şampiyonasından da umutlu olduklarını ifade eden Sucu, “U-14 takımımızdan umutluyuz, inşallah Türkiye Şampiyonasında en güzel sonuçları alıp ilimize dönüş yapacaklar. Antrenörlerimiz bu anlamda şimdiden çalışmalara başladılar. Alt yapı takımlarımız katıldıkları her turnuvada güzel sonuçlar alarak kulübümüzün hedeflerine katkı sağlıyorlar. Her geçen gün çok daha iyi bir düzeye geleceğiz. Bizim amacımız Malatya ve Türk sporuna katkı sağlayacak kulüp yapılanması ve alt yapı organizasyonunu başarıyla uygulamaktır. Bu hedefe de her geçen gün bir adım daha yaklaşıyoruz. Kulübümüzün hem tesisleşmesi hem de kurumsal bir yapıya ulaştırmak noktasında büyük destek veren, gençlere yatırım yapmak adına elinden gelen tüm desteği veren başta Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat olmak üzere, kulübümüze fedakârca hizmet veren Yönetim Kurulu üyelerine, bünyemizde yer alan tüm branşlarda görev yapan teknik heyetlere ve sporcularımıza teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

a4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız