SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U-15'de Final Oynandı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:39:30
U-15'de Final Oynandı
A- A+ PAYLAŞ

U-17 Ligi maçlarının yanı sıra U-15 Ligi'nin şampiyonluk maçı oynandı.

U-15 Ligi'nde Sanayispor ile Malatya Aile ve Sosyal Politikalarspor takımları, il şampiyonluğu için karşılaştılar. Şampiyon, penaltı atışlarıyla belli oldu ve penaltı atışlarında 5-3 üstünlük sağlayan Sanayispor takımı şampiyon oldu.

U-17 LİGİ'NDE..

U 17 Ligi'nin A ve B gruplarında oynanan maçlarda ise şu sonuçlar alındı:

A GRUBU

Adafı Kartalspor-Battalgazi Belediyespor: 0-1

Malatya Hasanbeyspor-44.Malatyaspor: 1-5

Telekomspor-Kale Gençlerbirliğispor: 1-1

Malatya Galataspor-Sancaktarspor: 1-1

B GRUBU

1932 Malatyagücüspor-Pütürge Gençlik: 0-2

Malatya Yeşilyurtspor-Sanayispor: 0-2

Malatya Aile ve Sosyal- Yeşilyurt Belediyespor: 3-0 (hükmen)

Malatya Fenerspor (Bay)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız