SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U-17'de Adafı Kartal Fırtınası

0
Güncellendi - 2016-12-07 18:58:22
U-17'de Adafı Kartal Fırtınası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya U17 Futbol Ligi’nde 7 haftalık süreç sonunda A Grubu’nda Adafı Kartalspor, B Grubu’nda ise Battalgazi Belediyespor lider durumda bulunuyor.

A ve B Grubu’nda 14 takım şampiyonluk mücadelesi veriyor. 7’şer takımın yer aldığı grupta, ilk yarı sona ermiş oldu. İlk yarı sonunda A Grubu’nda Adafı Kartalspor (fotoğraftaki) namağlup 18 puanla, B Grubu’nda ise Battalgazi Belediyespor namağlup 16 puanla zirvede yer aldı.

BÜTÜN MAÇLARINI KAZANDILAR

U17 Futbol Ligi’nde ilk yarı itibariyle oynadığı 6 karşılaşmayı kazanıp, 18 puan toplayan Adafı Kartalspor, A Grubu’nda zirvede yer aldı.

Siyah beyazlı takım, 6’da 6 yaparak büyük bir başarıya imza atarken, rakip ağları 34 kez havalandırdı ve kalesinde hiç gol görmedi.

A Grubu’nda 6 maçta 5 galibiyet, 1’de mağlubiyet alan Malatya Aile ve Sosyal Politikalarspor ise 15 puanla ikinci sırada yer aldı. Grup’ta 12 puanlı Malatya Fenerspor üçüncü, 9 puanlı Malatya Galataspor dördüncü, 6 puanlı Sanayispor beşinci, 3 puanlı Hekimhan Belediyesi Girmanaspor ise altıncı sırada yer alıyor. Son sıradaki Akçadağspor’un ise henüz puanı yok.

BATTALGAZİ BELEDİYESPOR ZİRVEDE TAMAMLADI

B Grubu’nda ise Battalgazi Belediyespor, ligin ilk yarısını 16 puanla birinci sırada tamamlamayı başardı.

Grup’ta oynadığı 6 karşılaşmada 5 galibiyet, 1’de beraberlik alan Battalgazi Belediyespor, 15 gol attı, 4 gol yedi.

B Grubu’nda Kale Gençlerbirliği ise 14 puanla, ilk yarıyı ikinci sırada tamamladı. Grup’ta 10’ar puanlı iki takımdan Telekomspor üç, Malatya Yeşilyurtspor ise dördüncü sırada bulunuyor. 7 puanlı Demirspor beş, 3 puanlı Arguvan Belediyespor ise altıncı sırada yer aldı. Grubun son sırasındaki 1932 Malatyagücü’nün henüz puanı bulunmuyor.

İKİNCİ YARI BAŞLIYOR

U17 Futbol Ligi’nde ikinci yarı ise ara verilmeden başlayacak. Ligde ikinci yarı maçları 10 Aralık Cumartesi günü oynanacak karşılaşmalarla start alacak.

U17 Futbol Ligi’nde sekizinci hafta maçlarının programı şöyle:

Yeşiltepe 2 nolu saha

11.00 Telekomspor-1932 Malatyagücü

12.45 Battalgazi Belediyespor-Kale Gençlerbirliği

14.30 Malatya Galataspor-Malatya Aile ve Sosyal Politikalarspor

Yeşiltepe 3 nolu saha

14.00 Arguvan Belediyespor-Demirspor

İnönü Üniversitesi Stadı

12.00 Malatya Fenerspor-Hekimhan Belediyesi Girmanaspor

14.00 Sanayispor-Akçadağspor.

Bülten

adafikartal17u

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız