SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U-17'de Gruplar Belli Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:00:44
U-17'de Gruplar Belli Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör U-17 Futbol Ligi'nin kura çekimi yönetici, idareciler, kulüp antrenörlerinin katılımıyla çekildi. 

2015-2015 U-17 Futbol Ligi'nin heyecanı kura çekimiyle başladı. Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) binasında gerçekleştirilen kura çekimine; TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat, MASKF yönetim kurulu üyeleri, İl Futbol Tertip Komitesi, kulüplerin başkan, idareci ve antrenörleri katıldı. 

Fikstür çekimi öncesi konuşan MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, U-17 Ligi'nin Malatya spor camiasına hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. 

Ligin 28 Kasım'da başlayacağını ifade eden Özdemir, ligde 15 takımın mücadele edeceğini ve gruplarında ilk sırayı alan iki takımın şampiyon olacağını kaydetti. 

Özdemir, şampiyon olan 2 takımın U-17 Türkiye Futbol Şampiyonası'nda Malatya'yı temsil edeceğini de sözlerine ekledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi ise, U-17 Futbol Ligi'nin önemli bir lig olduğunu ifade ederek, lige katılan takımların yöneticilerine teşekkür etti.

Eserdi, U-17 Ligi'nde mücadele eden genç futbolcuların tecrübe kazandıklarını ifade ederek, futbolcuların kazandıkları bu tecrübeyle Malatya futbolunun çıtasını daha da yükselteceğini kaydetti. 

Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat ise, lige katılan kulüplere başarılar diledi. Ligin centilmence geçmesi temennisinde bulunan Fırat, ligle ilgili teknik bilgiler verdi. 

Kura çekimi sonrası gruplar şöyle oluştu: 

A Grubu: Malatya Galataspor, Malatya Hasanbeyspor, Kale Gençlerbirliği, 44 Malatyaspor, Sancaktarspor, Battalgazi Belediyespor, Adafı Kartalspor, Telekomspor.

B Grubu: 1932 Malatya Gücüspor, Malatya Fenerspor, Pütürge Gençlikspor, Yeşilyurt Belediyespor, Sanayispor, Malatya Yeşilyurtspor, Malatya Aile ve Politikalarspor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız