SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U-17 Ligi'ne Kar Ertelemesi

0
Güncellendi - 2016-01-02 04:08:59
U-17 Ligi'ne Kar Ertelemesi
A- A+ PAYLAŞ

Yurdu etkisi altına alan kar yağışından dolayı Malatya U17 Amatör Futbol Ligi müsabakaları ileri bir tarihe ertelendi.

Malatya 1.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde Cumartesi günü oynanacak müsabakalar kar yağışı ve olumsuz saha şartları nedeniyle ertelendi. Pazar günkü maçların oynanma kararının ise Cumartesi günkü kontrollerin artından belirleneceği belirten ASKF İl Temsilcisi Seyfullah Özdemir, “Bilindiği üzere yurdumuzu etkisi altına alan kar yağışı Malatya’da da kendini gösteriyor. Hafta sonu oynanacak amatör maçlarımızda futbolcularımızın sağlıkları açısından tehdit oluşturacak koşullar başta olmak üzere, futbol oynamaya engel teşkil eden diğer faktörleri de göz önüne alıp U17 müsabakalarını erteledik. Büyükler ligi içinse cumartesi günü yeniden toplanacağız. Yapacağımız kontrollerin ardından maçların oynanmasına engel bir durum tespit edersek, büyükler ligini de ileri bir tarihe erteleyeceğiz” diye konuştu.

Öte yandan komitede ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Müdürü Ahmet Yücel, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu İl Temsilcisi Seyfullah Özdemir, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat ve Futbol İl Temsilcisi Yardımcısı Erkan Van bulunuyor.

Yeni Malatya Gazetesi- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız