SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U-19 2. Ligde Gol Yağmuru

0
Güncellendi - 2016-10-11 22:10:08
U-19 2. Ligde Gol Yağmuru
A- A+ PAYLAŞ

Malatya amatör futbolunda U-19 2. Kümede 6 hafta geride kalırken, 78 gol atıldı.

U-19 2. Kümede Ataköyspor, Konak Belediyespor, Çöşnük Gençlik ve Sancaktarspor takımları U-19 1. Küme’ye çıkabilmek için mücadele ediyor.

Ligde 6 hafta geride kalırken 4 takım toplamda 78 gol kaydetti. Ligin lideri Ataköyspor 23, ikinci sıradaki Konak Belediyespor 21, üçüncü Çöşnük Gençlik 20, son sıradaki Sancaktarspor ise 14 gol kaydetti.

ATAKÖYSPOR KAYBETTİ AMA LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

U-19 2. Kümede Ataköyspor, haftayı mağlup tamamlamasına rağmen 12 puanla liderliğini sürdürdü. 6 haftada 4 galibiyet, 2 mağlubiyet alan Ataköyspor, rakip ağlara 23 gol bırakırken, kalesinde 18 gol gördü.

Grup’ta 10’ar puana sahip takımlardan Konak Belediyespor, averajla ikinci sırada yer aldı. Konak Belediyespor, 6 hafta sonunda 3 galibiyet, 1 beraberlik, 2’de mağlubiyet alırken, rakip ağlara 21 gol bıraktı, kalesinde 17 gol gördü.

Grup’ta 10 puanı bulunan Çöşnük Gençlik ise 6 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik, 2’de mağlubiyet aldı. Çöşnük Gençlik, 6 nhaftalık bölümde 20 gol attı, 20 gol yedi.

Grubun son sırasındaki Sancaktarspor’un 2 puanı bulunuyor. Sancaktarspor, 6 haftada galibiyet alamazken, 2 maçta berabere kaldı, 4 maçı da kaybetti. Sancaktarspor, rakip ağlara 14 gol bırakırken, kalesinde 23 gol gördü.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız