SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U-19'da Lider Değişmedi

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:09:25
U-19'da Lider Değişmedi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Küme Futbol Ligi U-19 1. Küme Ligi’nde liderler değişmedi.

Ligde 6 hafta geride kalırken A Grubu’nda Sanayispor 14 puanla liderliğini sürdürdü. Oynadığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet 2’de beraberlik alan siyah beyazlılar, rakip ağlara 29 gol atarken, kalesinde 7 gol gördü.

A Grubu’nda Sanayispor’u 12 puanla 1932 Malatya Gücü takip ediyor. Grubun üçüncü sırasındaki Karakavakspor’un ise 10 puanı bulunuyor.

B Grubu’nda ilk mağlubiyetini alan Adafı Kartalspor, 15 puanla zirvedeki yerini koruyor. Oynadığüı 6 karşılaşmada 5 galibiyet, 1’de mağlubiyet alan Adafı Kartalspor, ligdeki ilk mağlubiyetini Malatya Fenerspor’a karşı 1-0’lık sonuçla aldı.

Grup’ta, Adafı Kartalspor’u 10’ar puana sahip Malatyaspor ve Malatya Fenerspor takip ediyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız