SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U-21 AYMS Ligi 13. Sırada Bitirdi

0
Güncellendi - 2016-05-18 01:43:47
U-21 AYMS Ligi 13. Sırada Bitirdi
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor U-21 takımı, ligi 39 puanla 13. sırada tamamladı.

PTT 1. Lig ekiplerinin takımlarının yer aldığı U-21 Ligi’nde bu sezon ilk kez mücadele eden Alima Yeni Malatyaspor, ligin son haftasında Boluspor’a deplasmanda 4-2 yenildi.

Ligde 34 hafta sonunda 39 puan toplayan Alima Yeni Malatyaspor U-21 takımı, sezonu 13. sırada tamamladı.

Sarı kırmızılılar, ligde 34 haftalık süreçte 10 galibiyet, 9 beraberlik, 15’de mağlubiyet alırken, 27 gol attı 46 gol yedi.

Alima Yeni Malatyaspor U-21 takımı, ligde topladığı 39 puanın 20’sini iç saha, 19’unu ise deplasmanda topladı.

Yeni Malatya Gazetesi

aymsu21may16

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ramazan doğan (7 yıl önce)
    Battalgazi deki sahada top oynayan o gençlere yazık değilmi oradan futbolcu çıkarmı osman dışında takımda oynayan malatyalı varmı altyapıya hakeden topcularmi alınıyor yoksa hatır gönül isi varmı birilerinin refasansi ile alt yapıya futbolcu alınırsa oradan futbolcu cikarmi bunların olup olmadığını bilmiyorum sadece Türkiye gerçeğini dile getiriyorum inşallah malatya da boyle bir durum yoktur.
    0
    0
    Yanıtla