SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U-21'de A.Yeni Malatya ile K.Erciyes Yenişemedi

0
Güncellendi - 2016-04-13 17:47:50
U-21'de A.Yeni Malatya ile K.Erciyes Yenişemedi
A- A+ PAYLAŞ

U-21 PAF Ligi'nde Eskimalatya'daki Battalgazi Stadı'nda Alima Yeni Malatyaspor ile Kayseri Erciyesspor takımları karşı karşıya geldi. Maç, 0-0 sonuçlandı.

STAD: Battalgazi

HAKEMLER: Umuthan Tunç, Cemil Erdoğan, Eren Özçelik, 4. hakem Cemil Coşan

ALİMA YENİ MALATYASPOR: Burhan Ahmetoğlu, Ömer Faruk Göldağı (Dk 62 Cihat Vurmaz), Ömer Faruk Güleç, Ali Çalışkan, Ferhat Yaşar, Hakan Şişli, Eray Baba (Dk 90 Cağrı Karakuş), Uygar Taşkıran, Furkan Yiğit (Dk 85 Abdulrakip Karaer), Ufuk Ulutaş, Özgür Taylan Ökke

YEDEKLER: Ahmet Berkay Maden, Cihat Vurmaz, Bülent Tuluyhan Umut Demir, Abdulrakip Karaer, Yasin Gevrek, Çağrı Karakuş, Sefa Berkay Çalışkan

TEKNİK DİREKTÖR: Murat Uçkun,

KAYSERİ ERCİYESSPOR: Murathan Kaya, Erdem Demir, Talha Çoban, Ali Yılmaz, Furkan Hançer, Yusuf Yücel, Mustafa Gökkayalı, İbrahim Ayodeji Kabır (Dk 77 Mücahit Mehmet Karer), Ömer Faruk Kılıç (Dk 60 Çağatay Polat Demir), Furkan Ulus (Dk 83 Emre Duvan), Osman Türkmen

YEDEKLER: Mehmet Polat, Emre Duvar, Mücadit Mehmet Karer, Çağatay Polat Demir, Mehmet Utku Esen, Samet Önal

TEKNİK DİREKTÖR: Rıdvan Çeçen

SARI KARTLAR: Ferhat Yaşar, Uygar Taşkıran (Alima Yeni Malatyaspor), İbrahim Ayodeji Kabır (Kayseri Erciyesspor)

İlk yarısı pozisyonsuz geçen karşılaşmanın ikinci yarısında takımlar birbirlerinin kalesini yoklasa da, karşılaşmada gol sesi çıkmadı.

Taraftarların gol izleyemediği karşılaşmada iki takımın centilmence ve dostça mücadelesi büyük alkış aldı. Alima Yeni Malatyasporlu futbolcu Eray Baba'nın sakatlandığı pozisyonda Kayseri Erciyesspor'un masörünün de tedavi için sahaya girmesi ve futbolcuların yaşanan sakatlıklar esnasında topu taca atmaları karşılaşmada en dikkat çeken yönlerdi.

Öte yandan zeminin bozuk olması futbolcuları olumsuz etkiledi. Kimi zaman topu kontrol etmekte zorlanan futbolcular, bozuk zeminde bir hayli sıkıntı yaşadı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

a4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız