SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U-21'de EYMS A.Konya'yı Mağlup Etti

0
Güncellendi - 2017-10-01 16:18:00
U-21'de EYMS A.Konya'yı Mağlup Etti
A- A+ PAYLAŞ

U21 Ligi’nin yedinci haftasında Evkur Yeni Malatyaspor sahasında Atiker Konyaspor’u 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada 3-2 mağlup etti.

Ligin yedinci haftasında Evkur YeniMalatyaspor, Malatya İnönü Stadı’nda Atiker Konyaspor’u ağırladı. Yaklaşık 150 taraftarın izlediği karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Atiker Konyaspor’un üstünlüğüyle tamamlandı. İlk yarıda istediği futbolu ortaya koyamayan Evkur Yeni Malatyaspor, geriye düştüğü karşılaşmayı ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-2 kazandı.

Evkur Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri de karşılaşmayı izledi.

 

STAT: Malatya İnönü

HAKEMLER: Ömer Faruk Gültekin, Onur Sekman, Mehmet Çakmak, dördüncü hakem Ali Alkan

EVKUR YENİ MALATYASPOR: Abdulsamed Dumlu, Emre Akcebe (Dk.58 Ertuğrul Karakayış), Eyüp Uçar, Mehmet Zencirkıran, İsmail Baran Karakoç, Fatih Gürden, Diyar Uykur, Burak Kavlak, Furkan Yiğit, Furkan Pekşen (Dk. 90+3 İkbal İpek), Ferhat Canlı (Dk. 90+5 Kürşat Akçadağ)

YEDEKLER: Cihat Herdili, Ertuğrul Karakayış, Osman Güler, İkbal İpek, Mücahit Akkoç, Kürşat Akçadağ, Sait Gündüz

TEKNİK SORMLU: Murat Uçkun

ATKİKER KONYASPOR: Enes Akgün, Oğuzhan Nemli, Mustafa Özkan, Eren Özaydemir, Emre Sofuoğlu, Mevlüt Sürücü (Dk. 87 Ahmet Efe Yüzlik), Şeymus Aslan, Murat Ulusoy, Ahmet Gökbayrak, Veli Türkmen, Ali Ayhan Cebeci (Dk. 64 Uğurcan Erbaş)

YEDEKLER: Furkan Yardım, Bekir Candan, Uğurcan Erbaş, Muhammet Bahadır Arıkan, Alaattin Çatalkaya, Ekrem Kayılıbal, Ahmet Efe Yüzlik

TEKNİK SORUMLU: Hakan Yavuz

KIRMIZI KART: Dk. 89 İsmail Batan Karakoç (Evkur Yeni Malatyaspor)

SARI KARTLAR: Ferhat Canlı (Evkur Yeni Malatyaspor), Mevlüt Sürücü (Atiker Konyaspor)

GOLLER: Dk. 56 Ferhat Canlı, Dk.65 Burak Kavlak, Dk.86 Furkan Yiğit (Evkur Yeni Malatyaspor), Dk. 1 Murat Ulusoy, Dk.90+5 Ahmet Efe Yüzlik (Atiker Konyaspor)

Karşılaşmanın 57’nci dakikasında sakatlanan Emre Akcebe oyuna devam edemedi. Sol eline darbe alan ve bir süre saha kenarında tedavi edilen Akcebe, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi edilen Akcebe, yeniden stada döndü.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Bu kadrodan 2-3 futbolcu kupa maçlarında sahada olmadıktan sonra anlamı yok. Buğra cezalı. Cisokko vasat bile değil. Bu çocuklar onun yerine oynasa ne kaybederiz. Cisokkonun varlığı ile yokluğunun bir anlamı yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz Karaca (6 yıl önce)
    Altyapı,altyapı varmı altyapıdan yetişip Bırakın Malatyaspor'u üst liglerde oynayan oyuncumuz nerede?Yoksa!Altyapının varlığından söz etmek doğru değil.Saha sonuçları önemli değil futbolcu üretmek önemli.
    0
    0
    Yanıtla