SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U 21'de EYMS Berabere

0
Güncellendi - 2017-04-09 18:30:35
U 21'de EYMS Berabere
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımı, İstanbul ekibi Ümraniyespor U21 takımıyla deplasmanda 2-2 berabere kaldı ve 1 puan aldı.

Hekimbaşı suni çim sahada oynanan karşılaşmayı Süleyman Özdemir, Celal Eser, Mehmet Demirel hakem üçlüsü yönetti.

Ümraniyespor sahaya Tolga Ulaş Karlı, Abdulkadir Yetimoğlu, Sinan Tunç, Samet Rakipoğlu, Recep Çidaçi, Abdulkerim Canlı, Bahadır Özkan, Mehmet Aydın, Fuat Bavuk, Engin Çakıroğlu ve Ümit Aydoğan ile çıktı. Evkur Yeni Malatyaspor ise Volkan Beycur, Fatih Gürden, Eyüp Uçar, Mehmet Zencirkıran, Talha Cellat, Özgür Taylan Ökke, Ufuk Ulutaş, Ali Faruk Mohamed, Furkan Yiğit, Furkan Pekşen ve Ömer Faruk Göldağı on biriyle mücadele etti.

Ümraniyespor karşılaşmanın 9’ncu dakikasında Fuat’ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Yediği gol sonrası toparlanan Evkur Yeni Malatyaspor, Taylan Ökke’nin golüyle 1-1’lik eşitliği sağladı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısında Ümraniyespor 65’inci dakikada Mehmet’in golüyle 2-1’lik üstünlüğü yakaladı. 80’inci dakikada Talha durumu 2-2’ye getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca iki takım sahadan 1’er puanla ayrıldı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Gençler elinden geleni yapıyor. Sahip çıkalım.
    0
    0
    Yanıtla