SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U-21'de EYMS Elazığspor'u 2-0 Yendi

0
Güncellendi - 2017-04-02 02:22:07
U-21'de EYMS Elazığspor'u 2-0 Yendi
A- A+ PAYLAŞ

U-21 PAF Ligi'nde Evkur Yeni Malatyaspor, Elazığspor'u 2-0 mağlup etti.

Orduzu Pınarbaşı'ndaki sahada oynanan karşılaşmada Evkur Yeni Malatyaspor'un gollerini 24. dakikada Furkan Yiğit ve 50. dakikada Ömer Faruk Göldağı kaydettiler. Karşılaşmanın 78. dakikasında ev sahibi takımın kalecisi Abdulsamed Damlu bir pozisyondaki müdahalesi nedeniyle kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Bunun üzerine Teknik Direktör Murat Uçkun, Ömer Faruk'u çıkararak yedek kaleci Volkan Beycur'u oyuna soktu ve kaleyi Volkan korudu. Yağışlı hava nedeniyle, EYMS U-21 takımı ikinci yarıda farklı forma ile mücadele etti.

STAD: Orduzu Pınarbaşı

HAKEMLER: Taner Kaya, Zahit Yanılmaz, Onur Karakaş, 4. hakem Yunus Emre Kabaş,

EVKUR YENİ MALATYASPOR: Abdulsamed Damlu, Hakan Bezci, Eyüp Uçar, Mehmet Zencirkıran, Ömer Faruk Güleç, Özgür Taylan Ökke, Ufuk Ulutaş (Dk.46 Fatih Gürden), Ali Faruk Mohamed, Furkan Yiğit, Ömer Faruk Göldağı (Dk.79 Volkan Beycur), Talha Cellat (Dk.57 Cihan Ak),

TEKNİK DİREKTÖR: Murat Uçkun

ELAZIĞSPOR: Okan Aytekin, Ahmet Yeşilbaş (Dk.76 Fetih Ahmet Özdemir), Batuhan Kaya, Hüseyincan Öztürk, Onur Alsu, Furkan Dağ (Dk.69 Emircan Aslan), Rasim Ertan Karlıdağ, Ömer Kara, Hasan Yılmaz, Erhan Çınar, Enes Baten Kaplan (Eren Cinkılıç)

TEKNİK DİREKTÖR: Ender Çınar

GOLLER: Dk.24 Furkan Yiğit, Dk.50 Ömer Faruk Göldağı (E.Yeni Malatya)

KIRMIZI KART: Dk.78 Abdulsamed Damlu (E.Yeni Malatya)

SARI KARTLAR: Hakan Bezci, Ömer Faruk Güleç, Özgür Taylan Ökke, Furkan Yiğit, Cihan Ak (E.Yeni Malatya), Okan Aytekin, Ahmet Yeşilbaş (Elazığspor)

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Hakan (6 yıl önce)
    Süpersiniz gencler
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (6 yıl önce)
    Gecleri,tebrik,ederim,ayaginiza,emeginize,saglik Yolunuz,herzaman,acik,olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilişim44 (6 yıl önce)
    Darısı Malatyasporumuza..
    0
    0
    Yanıtla