SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U-21'de EYMS Eskişehirspor'u Mağlup Etti

0
Güncellendi - 2017-04-18 17:35:09
U-21'de EYMS Eskişehirspor'u Mağlup Etti
A- A+ PAYLAŞ

TFF U-21 PAF Ligi'nde Evkur Yeni Malatyaspor, Orduzu Pınarbaşı'ndaki sahada karşı karşıya geldiği Eskişehirspor'u Furkan Yiğit ve penaltıdan Abdulsamet Dumlu'nun golleriyle 2-1 mağlup etti. 67. dakikada penaltı golünü atan EYMS U-21 kalecisi Abdulsamet Dumlu kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Dumlu kırmızı kart görünce, Teknik Direktör Murat Uçkun Eray Baba'yı çıkararak yedek kaleci Volkan Beycur'u oyuna dahil etti.

STAD: Orduzu Pınarbaşı

HAKEMLER: Süleyman Aslan, Mehmet Yağmur, Ali Yakut, 4. Hakem Uğur Çetin

EVKUR YENİ MALATYASPOR: Abulsamet Dumlu, Hakan Bezci, Eyüp Uçar, Mehmet Zincirkıran, Ömer Faruk Güleç, Özgür Taylan Ökke, Fatih Gürden, Ali Faruk Mohamed, Furkan Yiğit, Cihan Ak (Dk. 30 Eray Baba) (Dk. 73 Volkan Beycur), Talha Cellat (Dk. 77 Furkan Pekşen)

YEDEKLER: Volkan Beycur, Furkan Pekşen, Ufuk Ulutaş, Emre Akcebe, Eray Baba, Ömer Faruk Göldağı, Yasin Gevrek

TEKNİKDİREKTÖR: Murat Uçkun

ESKİŞEHİRSPOR: Davut Paşa, Batuhan Akkol, İsmail Oykun, Miran Avcı (Dk.46 Mevlüt Çelik), Kaan Kaydırak, Hasan Ulaş Uyğur (Dk. 82 Buğra Mustafa Özkan), Kaan Gül, Abdulgani Demir, İbrahim Halil Öner, Furgan Polat, Alperen Kocabaş (Dk. 88 Mustafa Kadir Ergen)

YEDEKLER: Metehan Çatı, Mevlüt Çelik, Bedirhan Altunbaş, Mehmet Türker, Mustafa Kadir Ergin, Mehmet Sefa Etöz, Buğra Mustafa Özkan

TEKNİK DİREKTÖR: Orhan Türkmengil

GOLLER: Dk.3 Furkan Yiğit, Dk.67 Abdulsamet Dumlu (penaltı- Evkur Yenimalatyaspor) Dk.65 İbrahim Halil Öner (Eskişehir)

KIRMIZI KART: Dk 68 Abulsamet Dumlu (Evkur Yeni Malatyaspor)

SARI KARTLAR: Furkan Pekşen (Evkur Yeni Malatyaspor), Alperen Kocabaş (Eskişehirspor)

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Penaltıyı kalecinin attığı bir takımızı var. Hakan ile Furkan bildiğimiz isimler. Bu isimlerin artık A takımda yer alması gerekiyor. Eğer Malatya Haber Sitesiyiz diyorsanız bu gençlerin başarısının belgesi olan puan durumunun siteye eklenmesi lazım. Sitenin sol tarafı boş, 1. Lig puan durumunun yanı boş. Bu çocuklar bunu hakediyor.
    0
    0
    Yanıtla