SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U-21'de EYMS- Göztepe Maçı 14.00'te

0
Güncellendi - 2017-04-28 22:31:10
U-21'de EYMS- Göztepe Maçı 14.00'te
A- A+ PAYLAŞ

U21 Liginde liderin en yakın takipçisi olan temsilcimiz Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımı, ligin 30’uncu haftasında sahasında Göztepe U21 ekibini konuk edecek. Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımı, zorlu mücadelede mutlak galibiyeti hedefliyor.

U21 Liginde zirvenin en yakın takipçisi Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımı, Cumartesi günü  zorlu bir doksan dakikaya çıkacak. Kendi saha ve seyircisi önünde zorlu rakibini konuk edecek olan sarı kırmızılılarda, hedef mutlak üç puan olacak.

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesislerinin antrenman sahasında oynanacak olan bu zorlu karşılaşma saat: 14.00’da oynanacak. Bu heyecan dolu karşılaşmayı ise Van bölgesinden Ufuk Taşçı, İsmail Sungun ve Hüsnü Çatalkaya üçlüsü yönetecek.

Murat Uçkun yönetimindeki Evkur Yeni Malatyaspor U 21 ekibi, ligin 30'uncu haftasında sahasında konuk edeceği Göztepe U21 ekibi karşısında sahaya şu muhtemel ilk 11 ile çıkması bekleniyor. Kalede Volkan Beycur, Hakan Bezci, Eyyüp Uçar, Mehmet Zencirkıran, Ömer Faruk Güleç, Özgür Taylan Ökke, Fatih Gürden, Ali Faruk Mohamed, Furkan Yiğit, Furkan Pekşen ve Talha Cellat ilk 11 ile çıkması bekleniyor.

Teknik direktör İsmail Alan yönetimindeki Göztepe U 21 ekibi, Evkur Yeni Malatyaspor U21 ekibi karşısında sahaya şu 11 ile çıkması bekleniyor. Kalede Yavuz Aygün, Oğuzhan Sülçe, Yalçın Kayan, Arda Can, Hasan Ayçiçek, Ejder Kurtcebe, Faruk Korkmaz, Alper Yavaşça, Mustafa Güzel, Eşref Kaymaz ve Tayfun Aktaş muhtemel ilk 11 ile sahaya çıkması bekleniyor.

Bu arada U-21'de son puan durumu da şöyle:

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız