SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U 21'de EYMS Osmanlıspor İle Yenişemedi

0
Güncellendi - 2017-08-13 16:34:58
U 21'de EYMS Osmanlıspor İle Yenişemedi
A- A+ PAYLAŞ

U21 Süper Ligi’nde Evkur Yeni Malatyaspor, sahasında Osmanlıspor ile 1-1 berabere kaldı.

Ligin ilk haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, sahasında Osmanlıspor’u konuk etti. Sıcak havada oynanan karşılaşmanın 2’nci dakikasında Evkur Yeni Malatyaspor, Burak Kavlak’ın röveşata golüyle 1-0 öne geçti. Osmanlıspor, 55’nci dakikada Bora Taşdemir’in golüyle durumu 1-1’e getirdi. 2 kırmızı kartın çıktığı karşılaşma 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

STAT: Orduzu Pınarbaşı

HAKEMLER: Muhammed Emre Yüzer, Ümit Ertan, Gökhan Salduz

EVKUR YENİ MALATYASPOR: 35. Abdulsamed Damlu, 2. Emre Akcebe, 3. Talha Cellat, 4. Mehmet Zencirkıran, 5. Eyyüp Uçar, 6. Fatih Gürden, 7. Özgür Taylan Ökke (Dk. 85-15. Ertuğrul Karakayış), 8. Burak Kavlak, 9. Furkan Savucu (Dk. 46-Kürşat Akçadağ), 10. Furkan Pekşen, 11. Ferhat Canlı

YEDEKLER: 1. Cihat Herdili, 14. Emirhan Kayalar, 15. Ertuğrul Karakayış, 16. Kürşat Akçadağ, 17. İkbal İpek, 19. Osman Güler, 21. Sait Gündüz

TEKNİK SORUMLU: Murat Uçkun

OSMANLISPOR: 1. Kaan Mert Akçadağ, 2. Eyüp Gedik, 17. Halil Gedik, 4. Enver Yıldız, 5. Ahmet İpek (Dk. 69-16. Enes İzzet Yalçın), 8. Abdulkadir Sönmez (Dk. 62-Kaan Çelik), 7. Ahmet Sun, 6. Ali Eren İyican, 9. Bora Taşdemir, 10. Burak Ağaoğlu, 11. Suat Kaya

GOLLER: Dk. 2 Burak Kavlak (Evkur Yeni Malatyaspor), Dk. 55 Bora Taşdemir (Osmanlıspor)

KIRMIZI KARTLAR: Dk. 49 Talha Cellah (Evkur Yeni Malatyaspor), Dk. 75 Enes İzzet Yalçın (Osmanlıspor)

SARI KARTLAR: Eyyüp Uçar, Burak Kavlak, Furkan Pekşen (Evkur Yeni Malatyaspor)

“BU LİGE YAVAŞ YAVAŞ ISINACAĞIZ”

Karşılaşma sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımının teknik sorumlusu Murat Uçkun, “Bu ligde yeniyiz ama bu lige de yavaş yavaş ısınacağız” dedi.

Uçkun, “Gol pozisyonu, kendi hatamızdan kaynaklanan bir pozisyon oldu. Savunma hatasında dolayı yaşanan bir pozisyon hatasıyla kalemizde golü gördük. Ama ondan önce hiç gereksiz olmadık yerde oyundan atılan oyuncumuzla eksik duruma düşmemiz, en büyük etken oldu. Havanın sıcak olması, bu şartlar içerisinde alabileceğimiz en iyi puan, oynayabileceğimiz en iyi oyun buydu. Arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Buradaki gençleri A takımda görmek istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Altyapıdan yavaş yavaş oyuncular A takımın kapısına dayanmaya başladı. Hepsini tebrik ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • burak inan (6 yıl önce)
    bu kırmızı beyaz forma olmasa napacakmışız. 3 sene öncenin formasını a takım giyer u21 giyer. vay halimize.
    0
    0
    Yanıtla