SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U-21'de EYMS Sivasspor'u Mağlup Etti

0
Güncellendi - 2017-01-14 18:55:14
U-21'de EYMS Sivasspor'u Mağlup Etti
A- A+ PAYLAŞ

U-21 PAF Ligi’nde Evkur Yeni Malatyaspor ile Sivasspor takımları, Orduzu Pınarbaşı'ndaki Malatyaspor antrenman sahasında karşı karşıya geldiler. Karla kaplı zemindeki maçı Evkur Yeni Malatyaspor, 2-0 kazandı.

STAD: Orduzu Pınarbaşı

HAKEMLER: Serhat Çelik, Seyfettin Erten, Oğur Aydoğdu 4. hakem Yunus Dursun

EVKUR YENİ MALATYASPOR: Abdulsamet Dumlu, Hakan Bezci, Eyüp Uçar, Mehmet Zincirkıran, Ömer Faruk Güleç, Fatih Gürden, Özgür Taylan Ökke, Furkan Yiğit, (Dk 92 Ömer Faruk Göldağı) Alif Faruk Mohamed, Furkan Pekşen, (Dk 85 Cihat Vurmaz) Ufuk Ulutaş, (Dk 88 Uygar Taşkıran

YEDEKLER: Volkan Beycur, Uygar Taşkıran, Cihat Vurmaz, Sait Gündüz, Zülfü Sak, Furkan Savucu, Ömer Faruk Güleç,

TEKNİK DİREKTÖR: Murat Uçkun,

SİVASSPOR: Yavuz Buğra Soyar, Abdulbaki Kaya, Burak Gülle, İbrahim İşci, Hasan Ekici, Bayram Balduk, (Dk 86 Rıdvan Zorlu) Serhat Mutlu, Furkan Işık, Tunahan Nazlı, Berkan Ercan, (Dk 77 Said Gedik) Ömerhan Ayın, (Dk 72 Serhat Bütün)

YEDEKLER: Ali Ersoy, Ali Çalışkan, Said Gedik, Rıdvan Zorlu, Serhat Bütün, Mürsel Arslan, Mert Yanık

TEKNİK DİREKTÖR: Mahmut Hoşgiz

GOL: Dk 12 Furkan Pekşen, Dk 69 Alif Faruk Mohamed (Evkur Yeni Malatyaspor)

Mehmet GÖRESİYE, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Site yetkilileri bu çocukların puan durumunu gösterin. Bu çocuklar bunu hakediyor. Hocalar zaten sahip çıkmıyor, bari basın sahip çıksın. Benim için galibiyetten önemli olan A takımda bu çocukların süre almasıdır. Bunu sağlamamız lazım. Herkes yok sayıyor. Siz bari yapmayın bunu.
    0
    0
    Yanıtla
  • HASAN (7 yıl önce)
    Öncelikle galibiyet için hocayı ve gençleri tebrik etmek gerekir. Ancak cuma günü yağan 3 parmak karı nasıl temizleyemeden o maçın oynanmasına sebep olan her kimse onları ve kurumlarını kınıyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Yolunuz acik olsun gencler tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Akgün (7 yıl önce)
    Murat Uçkun Hocam başta olmak üzere tüm aslanları tebrik ediyorim.Murat Hoca Varsa bi yerde orada disiplin ve başarı vardır.
    0
    0
    Yanıtla