SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U21'de EYMS'den Net Galibiyet

0
Güncellendi - 2018-02-25 17:34:40
U21'de EYMS'den Net Galibiyet
A- A+ PAYLAŞ

U-21 Süper Lig'de Evkur Yeni Malatyaspor, Kardemir Karabükspor'u İsmail Baran ve Özgür Taylan Ökke'nin golleriyle 2-0 mağlup etti.

STAD: Orduzu Pınarbaşı

HAKEMLER: Nabi İzci, Ümit Ertan, Yusuf Furkan Keleş, 4. Hakem Kasım İlhan

EVKUR YENİ MALATYASPOR: Abulsamet Dumlu, İkbal İpek, Eyüp Uçar, Emre Akcebe, Burak Kavlak, Fatih Gürden, (Dk. 88 Mücahit Akkoç ) Ali Faruk Mohamed, (Dk. 86 Özgür Taylan Ökke ) İsmail Baran Karakoç, İsmail Öztürk, (Dk. 46 Ertuğrul Karakayış ) Berkan Durdu, Hüseyin Ekici

YEDEKLER: Cihat Herdili, Kürşat Akçadağ, Ertuğrul Karakayış, Mücahit Akkoç, Osman Güler, Özgür Taylan Ökke

TEKNİK DİREKTÖR: Murat Uçkun

KARDEMİR KARABÜKSPOR: Ferhat Yılmaz, Berk Kervankıran, Abdullah Sezgin, Can Sıkılmaz, Ramazan Hüseyin Arslan, Berkay Yılmaz, Arif Bostancı (Dk 75 Fatih Kızılay) Birol Yılmazer (Dk 89 Emin Acar) Melih Berat Arslan, Caner Gökçek, Abdulsamed Çetinkaya (Dk 85 Oğuzhan Kartal)

YEDEKLER: Halit Tokur, Emin Acar, Berker Turan,İbrahim Bostancı,Oğuzhan Kartal, Ömer Faruk Yılmaz,Fatih Kızılay

TEKNİK DİREKTÖR: Ekrem Tokatlı

GOLLER: Dk.84 İsmail Baran Karakoç, Dk.87 Özgür Taylan Ökke (Evkur Yeni Malatyaspor)

SARI KARTLAR: İsmail Baran Karakoç, Ertuğrul Karakayış (Evkur Yeni Malatyaspor) Berkay Yılmaz, Birol Yılmazer, Melih Berat Arslan ( Kardemir Karabükspor)

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız