SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U-21'de Yeni Malatyaspor Samsun'u Yendi

0
Güncellendi - 2016-08-28 19:37:50
U-21'de Yeni Malatyaspor Samsun'u Yendi
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig U21 Futbol Ligi’nde Yeni Malatyaspor, sahasında Samsunspor’u 2-1 yendi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde oynanan karşılaşmayı Gürkan Tanoğlu, Kağan Yılmaz, Olcay Yıldırım hakem üçlüsü yönetti. Yeni Malatyaspor, ilk yarısı 0-0 tamamlanan karşılaşmayı, Furkan Pekşen’in golleriyle 2-0 kazandı.

STAT: Orduzu Pınarbaşı

HAKEMLER: Gürkan Tanoğlu, Kağan Yılmaz, Olcay Yıldırım

YENİ MALATYASPOR: Abdulsamed Damlu, Hakan Bezci, Eyyüp Uçar, Emre Akcebe, Ömer Faruk Güleç, Fatih Gürden, Uygar Taşkıran (Dk. 82 Ömer Faruk Göldağı), Ufuk Ulutaş (Dk. 88 Cihat Vurmaz), Zülfü Saf (Dk. 46 Furkan Yiğit), Furkan Pekşen, Özgür Taylan Ökke

SAMSUNSPOR: Enes Acar, Erkan Çam, Kemal İşlemek, Doğuş Kalyon (Dk. 65 İlkan Demirbağ), Erdi Dikmen, Mirkan Kandemir (Dk. 84 Batuhan Usta), Metehan Genç, Abdulsamed Yıldırım, Oğuzhan Yıldırım, Enes İslam İlkin, Furkan Yıldırım (Dk. 75 Can Kıllı)

GOLLER: Dakika 46 ve 68 Furkan Pekşen (Yeni Malatyaspor)

SARI KARTLAR: Uygar Taşkıran, Furkan Pekşen, Furkan Yiğit (Yeni Malatyaspor), Erdi Dikmen (Samsunspor)

Mehmet GÖRESİYE, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

ymsu21

u21yms

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız