SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U-21'de YMS Manisa'yı 4-2 Yendi

0
Güncellendi - 2016-10-21 20:57:10
U-21'de YMS Manisa'yı 4-2 Yendi
A- A+ PAYLAŞ

U-21 PAF Ligi’nde Yeni Malatyaspor ile Manisaspor takımları, Orduzu Pınarbaşı Stadı’nda karşı karşıya geldiler. Yeni Malatyaspor, karşılaşmayı 4-2 kazandı. Yeni Malatyaspor U-21 takımı 1. dakikada Furkan Pekşen'in ayağından penaltı kaçırdı. Bu oyuncunun vuruşunda top direğe çarpıp auta çıktı.

STAD: Orduzu Pınarbaşı

HAKEMLER: Muhammed Emre Yüzer, Özcan Şimsek, Enes Yetişer 4. hakem Volkan Doğan

YENİ MALATYASPOR: Abdulsamed Dumlu, Emirhan Kayalar, Eyüp Uçar, Umut Yılmaz, Mehmet Zincirkıran, Fatih Gürden, Furkan Savucu (Dk. 75 Zülfü Sak), Ufuk Ulutaş (Dk. 85 Sait Gündüz), Özgür Taylan Ökke, Furkan Pekşen (Dk. 76 Ömer Faruk Göldağı), Semih Beyaz

YEDEKLER: Volkan Beycur, Uygar Taşkıran, Sait Gündüz, Zülfü Sak, Ömer Faruk Göldağı, Orhan Uzunboy

TEKNİK DİREKTÖR: Murat Uçkun,

MANİSASPOR: Ahmet Batuhan Sayan, Asım Hamzacebi, Kemal Temel, Kürşat Ülük, Yunus Yılmaz, Köse, Kağan Miray Bağış, Levent Kaya (Dk. 62 Alper Mete), Furkan Barlak (Dk. 76 Orhun Cenan), Batuhan Erdi Sünter, Enes Yontucu (Dk. 46 Ali Kazım Berber)

YEDEKLER: Özcan Altuntaş, Ali Kazım Berber, Alper Mete, Okan Uzun, Orhun Cenan

TEKNİK DİREKTÖR: Aytekin Viduşlu

GOLLER: Dk. 20 Furkan Savucu, Dk. 42 Furkan Pekşen, Dk. 70 Eyüp Uçar, Dk. 87 Sait Gündüz (Yeni Malatyaspor), Dk. 72 Furkan Parsak, Dk. 85 Kağan Miray Bağış-Penaltı (Manisaspor)

SARI KARTLAR: Furkan Pekşen, Emirhan Kayalar (Yeni Malatyaspor) Asım Hamzacebi (Manisaspor)

Mehmet GÖRESİYE, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

ymsu21a

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    U21 takımı neden bu sitede puan durumuyla, golleriyle, fikstürü ile yer almıyor biri açıklasın. Sonra A takıma hoca oyuncu almıyor diyorsunuz. Kendimiz bu gençleri öne çıkarmıyorken başkaları neden kendini yorsun. Salı günü kupa maçında bu çocuklar oynasa ne kaybederiz. Zaten kupayı kazanmanın maddi bir getirisi yok. Süper lige çıkıp, orada 3-4 galibiyet alsan zaten kupanın verdiğini kazanıyorsun. İrfan Hocadan U21 ağırlıklı bir kadro bekliyorum. Kupa bizim için külfet.
    0
    0
    Yanıtla