SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U14 Futbol Liginde Finalistler

0
Güncellendi - 2019-11-13 01:06:58
U14 Futbol Liginde Finalistler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya U14 Futbol Ligi’nde normal sezon tamamlandı. A Grubu’nu lider tamamlayan Kale Gençlerbirliği ile B Grubu’nun lideri Eski Malatya, final maçlarında karşı karşıya gelecek. 

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) ile Futbol İl Temsilciliği tarafından ortaklaşa düzenlenen U14 Futbol Ligi’nde normal sezon tamamlandı.

Ligde normal sezonda A Grubu’nda Kale Gençlerbirliği, 10 karşılaşmada 9 galibiyet, 1’de beraberlik alarak, 28 puanla namağlup zirvede yer aldı. Kale ekibi, elde ettiği başarıyla şampiyonluk için finalde mücadele etme hakkını kazanmış oldu. 

B Grubu’nda ise oynadığı 10 karşılaşmada 6 galibiyet, 1 beraberlik, 3’te mağlubiyet alarak 19 puan toplayan Eski Malatya zirvede yer aldı. Eski Malatya, B Grubu’nu zirvede tamamlayarak, final maçlarında mücadele etme hakkını kazanmış oldu. 

U14 Futbol Ligi’nde final karşılaşmaları 19 ve 21 Kasım tarihlerinde oynanacak. Finalde ilk maç 19 Kasım Salı günü oynanacak. Kale Gençlerbirliği ile Eski Malatya, saat 12.00’da Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu sahada karşılaşacak.

Finalde ikinci maç ise 21 Kasım Perşembe günü oynanacak. Eski Malatya ile Kale Gençlerbirliği arasındaki karşılaşma saat 12.00’da Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu sahada oynanacak.

Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız