SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U14'de Kale ve Konak Lider

0
Güncellendi - 2019-09-19 02:38:18
U14'de Kale ve Konak Lider
A- A+ PAYLAŞ

U14 Futbol Ligi'nde 3 hafta geride kalırken, A Grubu'nda Kale Gençlerbirliği averajla, B Grubu'nda ise Konakspor lider durumda bulunuyor.

U14 Futbol Ligi'nde 3 haftalık bölüm geride kaldı. A Grubu'nda oynadığı 3 karşılaşmayı da kazanan Kale Gençlerbirliği 9 puan ve averajla zirvede yer alıyor. Kale Gençlerbirliği gibi oynadığı tüm maçları kazanarak 9 puan toplayan Malatya Şehirspor ise averajla ikinci sırada yer alıyor.

B Grubu'nda ise 3'te 3 yaparak 9 puan toplayan Konakspor, üçüncü haftayı zirvede tamamladı. Konakspor'u 6'şar puanla Malatya Fenerspor ile Karakavakspor takip ediyor.

U14 Futbol Ligi'nde 4.hafta karşılaşmaları 22 Eylül Pazar günü oynanacak. Karşılaşmaların programı şöyle:

A Grubu

Yeşiltepe 2 nolu saha

13.30 Telekomspor-Hekimhan Girmana

15.00 Beydağıspor-Malatya Galataspor

16.30 Kale Gençlerbirliği-Malatya Şehirspor

B Grubu

Yeşiltepe 1 nolu saha

13.30 Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Eski Malatya

15.00 Karakavakspor-Konakspor

16.30 Malatya Fenerspor-Pütürge Gençlik.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız