SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U14'te Şampiyon Eskimalatya Oldu

0
Güncellendi - 2019-11-21 19:47:28
U14'te Şampiyon Eskimalatya Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya U14 Futbol Ligi’nde şampiyon, finalde Kale Gençlerbirliği'ni 4-2 mağlup eden Eskimalatya Gençlik oldu.

U14 Futbol Ligi'nde normal sezonda Kale Gençlerbirliği A Grubu'nda mücadele etti. Kale ekibi, oynadığı 10 karşılaşmada 9 galibiyet, 1'de beraberlik aldı. 28 puan toplayan Kale Gençlerbirliği, namağlup grubunu zirvede tamamladı ve final oynama hakkını kazandı.

Eskimalatya Gençlik ise B Grubu'nda mücadele etti. Eski Malatya Gençlik, grupta oynadığı 10 karşılaşmada 6 galibiyet, 1 beraberlik, 3'te mağlubiyet aldı ve 19 puanla zirvede yer aldı, diğer finalist oldu.

Kale Gençlerbirliği ile Eskimalatya Gençlik, şampiyonluk için final karşılaşmasına çıkı. İki takım arasında Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu sahada oynanan ilk maç 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı.

Finalin 2. maçı, Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu sahada oynandı. Mücadeleyi 4-2 kazanan Eski Malatya Gençlik, Malatya U14 Ligi’nde 2019-2020 sezonunu şampiyon tamamladı. Eskimalatya Gençlikspor takımının gollerini 14. dakikada Mehmet Said, 33 ve 70. dakikalarda Semih, 35. dakikada Musa atarken, Kale Gençlerbirliği’nin golleri 11 ve 41. dakikalarda Abdullah'tan geldi.

Şampiyon Eskimalatya Gençlik’in kupasını Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) yönetim kurulu üyesi Aziz Yiğit verdi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız