SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U15 Maçları Sona Erdi

A- A+ PAYLAŞ

U -15 futbol birinci kademe maçları Malatya’da yapıldı. 3 gün süren kademe maçlarında 4 takım mücadele etti. Diyarbakır Gençlerbirliği takımı birinci oldu.

Yeşiltepe ve Orduzu Pınarbaşı Stadlarında Cuma günü başlayan U-15 Futbol Birinci Kademe maçlarının son gününde şu sonuçlar alındı:

Diyarbakır Gençlerbirliği- Kahramanmaraş Bldspor: 2-1
Erzincan And.Tic.Lisesi- Sivas Yolspor: 2-1

Bu sonuçların ardından Diyarbakır Gençlerbirliği takımı birincilik elde ederken, Kahramanmaraş Belediyespor ikinci , Erzincan Anadolu Ticaret Lisesi ise üçüncü oldu.

Birinci olan Diyarbakır Gençlerbirliği futbol takımının daha sora belirlenecek bir tarih ve yerde ikinci kademede mücadele edecek.

Bu arada, Kahramanmaraş’te ise Malatya Belediyespor takımı mücadele etti. İlimiz temsilcisi oynadığı 3 karşılaşmayı da kazanarak grubu birinci olarak tamamladı.

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Fahrettin Eserdi, Malatya’da yapılan U 15 futbol birinci kademe maçlarının son derece centilmenlik içerisinde oynandığını belirterek, "Türk futbolunun yarınki futbolcularını oluşturacak bu gençlerin yer aldığı U 15 futbol grup şampiyonasına en iyi şekilde ev sahipliği yaptık" dedi.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız