SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U15 Malatya Grubu Sona Erdi

0
Güncellendi - 2017-04-09 18:57:34
U15 Malatya Grubu Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 15 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası 2. Kademe Müsabakaları Malatya Grup maçları sona erdi.

Yeşiltepe sentetik sahada başlayan müsabakalara Mersin Çiflikköy Adonis, Gaziantep Şehit Kamil Belediyespor, Şanlıurfa Viranşehirspor ile Diyarbakır DSİ futbol takımları katıldı.

Grup müsabakaları sonunda Diyarbakır DSİ futbol takımı, Malatya grup birincisi olarak, Türkiye finallerinde mücadele etmeye hak kazandı.

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, müsabakalara Malatya olarak iyi bir ev sahipliği gerçekleştirdikleri belirterek, "Katılan tüm takımların ayaklarına sağlık. Diyarbakır DSİ futbol takıma final maçlarında başarılar diliyorum." dedi.

Diyarbakır DSİ Antrenörü Müslüm Doğan da "Şampiyon olduk mutluyuz. Türkiye finaline gitmeye hak kazandık çok çalışıp oradan dereceyle dönmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

AA

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız