SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U15'in Şampiyonu Kale Gençlerbirliği

0
Güncellendi - 2018-10-14 02:09:42
U15'in Şampiyonu Kale Gençlerbirliği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya U15 Futbol Ligi’nde 2018-2019 sezonunun şampiyonu Kale Gençlerbirliği oldu. Kale Gençlerbirliği’nin kupasını, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir ile birlikte MASKF yönetim kurulu üyeleri takdim etti.

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) ile Futbol Malatya İl Temsilciliği tarafından ortaklaşa düzenlenen U15 Futbol Ligi tamamlandı. Ligde şampiyon Kale Gençlerbirliği oldu. Kale Gençlerbirliği’ne şampiyonluk kupasını, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir takdim etti. 

Özdemir, Kale Gençlerbirliği yönetim, teknik heyet ve futbolcularını tebrik ederek, U15 Türkiye Futbol Şampiyonası’nda başarılar diledi.

Kale Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Erdal Kaçan ise şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada, “2018-2019 sezonuna kupayla başladık. Oynanan tüm müsabakalarda iyi bir performans sergileyerek, namağlup ayrıldık ve Malatya’nın şampiyonu olduk. Malatya’mızı U15 Türkiye Futbol Şampiyonasında temsil etme hakkını da kazanmış olduk. Hedefimiz Malatya’mızı U15 Türkiye Futbol Şampiyonasında en iyi şekilde temsil etmek. Emeği geçen başta teknik ekibimiz olmak üzere tüm sporcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bu kupa ilçemize ve İstanbul’daki Kaleli hemşerilerimize armağan olsun” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız