SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U16'da Şampiyon Yeşilyurt Belediye

0
Güncellendi - 2018-01-19 21:16:56
U16'da Şampiyon Yeşilyurt Belediye
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör U16 Futbol Ligi’nde şampiyon Malatya Yeşilyurt Belediyespor oldu. Turuncu yeşilliler, Sanayispor'la oynadığı finalin ikinci maçını da 5-1 kazanarak şampiyonluğunu ilan ederken sezonu namağlup tamamladı.

A Grubu’nda mücadele eden Sanayispor, 10 karşılaşmada 8 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak 25 puan topladı ve grubu zirvede tamamladı. Siyah beyazlı takım, 10 haftalık bölümde rakip ağları 55 kez havalandırırken, kalesinde ise 19 gol gördü.

B Grubu’nda mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor ise grubu namağlup zirvede tamamladı. Turuncu yeşilliler, 8 karşılaşmanın tümünü kazanırken, rakip ağları 57 kez havalandırıp, kalesinde sadece 2 gol gördü.

A Grubu lideri Sanayispor ile B Grubu lideri Malatya Yeşilyurt Belediyespor, şampiyonluk için iki final karşılaşması oynadı.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ilk karşılaşmayı 2-1 üstün tamamlarken, ikinci karşılaşmada rakibini 5-1 mağlup etti ve U16 Futbol Ligi’nin şampiyonu oldu. Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Malatya’yı U16 Türkiye Futbol Şampiyonası’nda temsil etme hakkını da elde etmiş oldu.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor U16 takımının şampiyonluk sevincine kulüp başkanı Dursun Cumali Sucu, Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Bolat, Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un teknik direktörü İsmail Tekin’de ortak oldu.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’a şampiyonluk kupasını Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir takdim etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız