SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U17 İtalya'yı Yendi

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un genç futbolcularından Mustafa Olcaytu Ergen'in de kadrosunda yeraldığı Şenol Ustaömer yönetimindeki U17 Milli Takımı, İngiltere'de düzenlenen Uluslararası U17 Dörtlü Turnuvasın'daki ilk maçında İtalya'yı 3-0 mağlup etti. Wheatsheaf Lane Stadı'nda oynanan karşılaşmada Milli Takımımızın gollerini 5 ve 75. dakikalarda Muhammet Demir ve 17. dakikada Cem Sultan kaydetti.

U17 Milli Takımımız, turnuvadaki ikinci maçını 31 Ağustos Cuma günü saat 21:45'te İngiltere ile Adams Park Stadı'nda oynayacak. Üçüncü maç, 2 Eylül Pazar günü 17.00'de Kuzey İrlanda ile yapılacak.

Süper lig ekiplerinin dışında 1. ligdeki bir takımdan kampa çağrılan tek oyuncu Olcaytu'nun olduğu U17 Milli Takımın 18 kişilik kadrosunda şu oyuncular bulunuyor;

1. Cem SULTAN (Galatasaray A.Ş.)
2. Emrah YOLLU (Galatasaray A.Ş.)
3. Berk NEZİROĞLULARI (Galatasaray A.Ş.)
4. Semih KAYA (Galatasaray A.Ş.)
5. Özgür ÇEK (Fenerbahçe)
6. Sertaç EREN (Fenerbahçe)
7. İsmail ASLAN (Fenerbahçe)
8. Metin UÇAR (Gençlerbirliği)
9. Mahmut BOZ (Gençlerbirliği)
10. Soner AYDOĞDU (Gençlerbirliği)
11. Ali KUÇİK (Beşiktaş A.Ş.)
12. Mustafa Olcaytu ERGEN (Malatyaspor)
13. Eren ALBAYRAK (Bursaspor)
14. İsmail Haktan ODABAŞI (Bursaspor)
15. Muhammet DEMİR (Bursaspor)
16. Abdülkadir KAYALI (MKE Ankaragücü)
17. Umutcan YÜKSEL (MKE Ankaragücü)
18. Tolga MERTOĞLU (BSC Young Boys)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız