SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U19 1. Lig ile U14'te Kura Çekildi, Fikstür Belirlendi

0
Güncellendi - 2017-08-19 02:25:42
U19 1. Lig ile U14'te Kura Çekildi, Fikstür Belirlendi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya amatöründe U-19 1. Küme ve U-14 Futbol Liglerinin fikstür ve kura çekimleri gerçekleştirildi.

İki ligin kura çekimleri, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) binasında yapıldı. 2017-2018 Futbol sezonu U-19 1. Küme ile U-14 Liglerinin kura ve fikstür çekimine; MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat, MASKF Yönetim Kurulu Üyeleri Erkan ve Ergin Turan, tertip komitesi üyeleri ile lige katılacak kulüplerin idarecileri ile antrenörler katıldı.

Kura ve fikstür çekimi öncesi konuşan MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, 2017-2018 Futbol sezonunun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Özdemir, liglerin fair-play içerisinde geçmesini dileyerek, “U-19 1. Küme ve U-14 Futbol Liglerimizi her ligimiz gibi bizim için büyük önem taşıyor. Kulüplerimize yeni sezon öncesi başarılar diliyorum. İki ligimizin de centilmence ve dostça geçmesini temenni ediyorum” dedi.

U-19 1. Kümede gruplarında birinci olacak takımların Malatya’yı U-19 Türkiye Futbol Şampiyonasında temsil edeceğini kaydeden Özdemir, ligin 10 Eylül’de başlayacağını belirtti.

Özdemir, U-14 Liginin ise 8 Eylül tarihinde başlayacağını, bu sezon TEOG sınavları nedeniyle U-14 liginin erkene alındığını ifade ederek, U-14 Ligi’nde şampiyon olan takımın Malatya’yı U-14 Türkiye Futbol Şampiyonasında temsil edeceğini söyledi.

Futbol Malatya İl Temsilcisi Kahraman Fırat ise -19 1. Küme liginde 15 takımın mücadele edeceğini, U-14 liginde ise 10 takımın tek devreli, tek grupta mücadele edeceğini belirtti.

Kura çekimi sonrası oluşan gruplar şöyle:

U-19 1. Küme

A Grubu: Orduzuspor-Çöşnük Gençlikspor-Malatya Fenerspor-Adafı Kartalspor-Sancaktarspor-Malatyaspor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Kale Gençlerbirliğispor

B Grubu: Telekomspor-Battalgazi Belediyespor-Malatya Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik-Malatya Galataspor-Ataköyspor-Demirspor-Sanayispor

U-14 Ligi

Kaldırımgücü-Adafı Kartalspor-Malatya Aile ve Sosyal Politikalarspor-Anadolu Selçukluspor-Pütürge Gençlikspor-Sanayispor-Malatya Yeşilyurtbelediyespor-Kale Gençlerbirliğispor-Akçadağspor

İki ligde birinci hafta karşılaşmalarının programı şöyle:

U-19 1. Küme

10 Eylül Pazar

Malatya Fenerspor-Çöşnük Gençlik

Adafı Kartalspor-Orduzuspor

Sancaktarspor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor

Malatyaspor-Kale Gençlerbirliği

Sanayispor-Battalgazi Belediyespor

Malatya Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik-Demirspor

Ataköyspor-Malatya Galataspor

Telekomspor-bay

U-14 Ligi

8 Eylül Cuma

Sanayispor-Malatya Fenerspor

Pütürge Gençlik-Kale Gençlerbirliğispor

Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Akçadağspor

Anadolu Selçuklu-Kaldırımgücü

Malatya Aile ve Sosyal Politikalaspor-Adafı Kartalspor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız