SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U19 2. Kademe Malatya'da Başlıyor

0
Güncellendi - 2019-05-13 22:16:08
U19 2. Kademe Malatya'da Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen U19 Türkiye Futbol Şampiyonası kapsamında 2.kademe maçlarının bir ayağı Malatya'da oynanacak.

2018-2019 sezonu U19 Türkiye Futbol Şampiyonası 2. kademe maçları, 1. kademede tur atlayan 24 takımın katılımıyla 15-18 Mayıs tarihlerinde oynanacak.

6 takımlı İzmir, Eskişehir, Zonguldak, ve Malatya merkezlerinde oynanacak karşılaşmalar sonunda, gruplarını birinci sırada tamamlayacak 4 takım finallere katılmaya hak kazanacak.

Malatya'da 15-18 Mayıs tarihlerinde oynanacak olan 2.kademe maçlarında Adana Denizli Mithatpaşa, Adana Yüksel Gençlik Spor, Diyarbakır DSİ Spor, Diyarbakır Yol Spor, Erzurum Palandökenspor ve Şanlıurfa Karbel Karaköprü belediyespor takımları mücadele edecek.

Müsabakaların statüsü şöyle:

2018-2019 sezonu U19 Türkiye Futbol Şampiyonası 2. Kademe müsabakaları Birinci Kademede grup birincisi olan 24 takımın katılımıyla 6’şar takımlı İzmir, Eskişehir, Zonguldak ve Malatya gruplarında 15-18 Mayıs tarihlerinde oynanacaktır.

Final müsabakaları ise ikinci kademede grup birincisi olan 4 takımın katılımıyla eleme usulüyle oynanacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız