SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U19 B'de Demirspor Şampiyon

0
Güncellendi - 2017-11-13 16:08:36
U19 B'de Demirspor Şampiyon
A- A+ PAYLAŞ

Malatya amatör futbolda, U19 1.Lig B Grubu’nda Demirspor şampiyonluğunu ilan ederken, A Grubu’nda ise Adafı Kartalspor 6 puanlık avantajla son iki haftaya girdi.

U19 1.Kümede sezonun sona ermesine iki hafta kaldı. Ligin 12.haftasında Malatya Galataspor’u 2-1 yenen Demirspor, bitime iki hafta kala B Grubu’nda şampiyonluğunu ilan etti. Karşılaşma sonrası teknik heyet ve futbolcular büyük bir sevinç yaşadı. Demirspor, Malatya’yı U-19 Türkiye Futbol Şampiyonası’nda temsil etme hakkını da kazanmış oldu.

A Grubu’nda ise Adafı Kartalspor, 6 puanlık avantajını sürdürüyor. Siyah beyazlıları ikinci sıradaki Malatya Yeşilyurt Belediyespor takip ediyor. Grup’ta 12.hafta sonunda Adafı Kartalspor, 34 puanla zirvede yer alırken, Malatya Yeşilyurt Belediyespor ise 28 puanla ikinci sırada yer alıyor. Adafı Kartalspor’un şampiyonluğunu ilan etmesi için 1 puan yetiyor. Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un şampiyon olabilmesi içinse Adafı Kartalspor’un her iki maçını kaybetmesi ve Yeşilyurt ekibinin Adafı’yı 8-0 yenmesi gerekiyor.

U19 1.Kümede ligin 12.haftasında oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:

A Grubu

Adafı Kartalspor-Sancaktarspor: 7-0

Malatya Fenerspor-Malatyaspor: 2-2

Orduzuspor-Kale Gençlerbirliği: 3-2

Çöşnük Gençlik-Malatya Yeşilyurt Belediyespor: 0-8

B Grubu

Telekomspor-Battalgazi Belediyespor: 2-5

Malatya Aile ve Sosyal Politikalarspor-Sanayispor: 0-3

Demirspor-Malatya Galataspor: 2-1.

U19 1.Kümede ligin 13.haftasında oynanacak karşılaşmaların ise programı şöyle:

19 Kasım Pazar

Orduzuspor-Çöşnük Gençlik

Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Malatya Fenerspor

Malatyaspor-Adafı Kartalspor

Kale Gençlerbirliği-Sancaktaspor

Sanayispor-Ataköyspor

Malatya Galataspor-Telekomspor

Battalgazi Belediyespor-Malatya Aile ve Sosyal Politikalarspor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız