SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U19'da Orduzu ve Telekom Zirvede

0
Güncellendi - 2018-10-24 02:24:23
U19'da Orduzu ve Telekom Zirvede
A- A+ PAYLAŞ

Malatya U19 1.Ligi'nde 9.hafta geride kalırken A Grubu'nda Telekomspor, B Grubu'nda ise Orduzuspor zirvede yer alıyor.

U19 1.Ligi'nde 9.hafta tamamlandı. A Grubu'nda 9 hafta sonunda 8 galibiyet, 1 mağlubiyet ile 24 puan toplayan Telekomspor, averajla zirvede yer alıyor. Telekomspor, 9 hafta sonunda rakip ağları 39 kez havalandırırken, kalesinde ise 6 gol gördü.

A Grubu'nda 9 maçta 8 galibiyet, 1'de mağlubiyet alarak 24 puan toplayan bir diğer ekip ise Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 9 karşılaşmada 31 gol kaydedip, 7 gol yiyen Malatya Yeşilyurt Belediyespor, averaja ikinci sırada bulunuyor. 

A Grubu'nda üçüncü sıradaki Kale Gençlerbirliği 21, dördüncü sıradaki Malatya Galataspor 11, beşinci sıradaki Malatya Fenerspor 10, altıncı sıradaki Malatya Gücü Futbol 9, yedinci sıradaki Pütürge Gençlik 5, son sıradaki Malatyaspor ise 1 puana sahip.

Lig'de 9 hafta sonunda B Grubu'nda 9 karşılaşmada 8 galibiyet, 1'de mağlubiyet alarak 24 puan toplayan Orduzuspor, birinci sırada yer alıyor. Siyah beyazlılar, 9 haftalık süreçte rakip ağlara 38 gol bırakırken, kalesinde ise 7 gol gördü.

B Grubu'nda Battalgazi Belediyespor ise 22 puanla ikinci sırada yer alıyor. Kırmızı siyahlılar, 9 hafta sonunda 7 galibiyet, 1 beraberlik, 1'de mağlubiyet alırken, 41 gol atıp, 5 gol yedi. Grup'ta 9 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik, 2'de mağlubiyet alarak 19 puan toplayan Arguvan Belediyespor ise üçüncü sırada bulunuyor. 

B Grubu'nda 14'er puan toplayan takımlardan Sanayispor dördüncü, Demirspor ise beşinci sırada yer alırken, 7 puanlı Hekimhan Belediye Girmana altıncı, 3 puanlı Erkenek Hürriyet ise yedinci sırada bulunuyor. Grup'ta son sıradaki Malatya Aile ve Sosyal Politikalarspor ise maçlara katılmaması nedeniyle ligden ihraç edildi.

U19 1.Ligi'nde 10.hafta karşılaşmaları  27 Ekim Cumartesi günü oynanacak. Haftanın programı şöyle:

A Grubu

Yeşiltepe 1 nolu saha

11.00 Malatyagücü-Malatya Fenerspor

Yeşiltepe 2 nolu saha

15.00 Malatyaspor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor

Yeşiltepe 3 nolu saha

13.00 Telekomspor-Kale Gençlerbirliği

15.00 Pütürge Gençlik-Malatya Galataspor

B Grubu

Yeşiltepe 1 nolu saha

13.00 Orduzuspor-Demirspor

15.00 Battalgazi Belediyespor-Hekimhan Belediye Girmana

Yeşiltepe 2 nolu saha

13.00 Erkenek Hürriyet-Sanayispor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız