SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U21 Maçı İnönü Stadı'nda

0
Güncellendi - 2017-11-03 20:57:59
U21  Maçı İnönü Stadı'nda
A- A+ PAYLAŞ

U21 Süper Ligi’nin 11.haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, Medipol Başakşehir’i konuk edecek. Sarı kırmızılılar, sahasında İstanbul ekibini yenerek, Gençlerbirliği deplasmanından aldığı farklı mağlubiyeti telafi etmenin hesaplarını yapıyor.

Süper Lig U21’de Evkur Yeni Malatyaspor, Pazar günü Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Ligin 10.haftasında deplasmanda Gençlerbirliği’ne 4-0 yenilen ve şok bir mağlubiyet alan sarı kırmızılılar, Medipol Başakşehir karşısından 3 puan alıp, yenilgiyi telafi etmek istiyor.

U21 Süper Ligi’nde Evkur Yeni Malatyaspor-Mediol Başakşehir karşılaşması Pazar günü 12.30’da Malatya İnönü Stadı’nda oynanacak. Diyarbakır’dan Bölgesel Hakem Abdurrahman Haymana’nın düdük çalacağı karşılaşmada, İbrahim Aksoy ile Pelda Tekin yardımcı hakem olarak görev yapacak.

10 MAÇTA 5 GALİBİYET

Evkur Yeni Malatyaspor, U21 Süper Ligi’nde geride kalan 10 haftada 5 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyet ile 17 puan topladı. Sarı kırmızılılar, 10 karşılaşmada 16 gol atarken, kalesinde 15 gol gördü.

Evkur Yeni Malatyaspor, ligde şuana kadar topladığı 17 puanın 10’unu iç sahada aldı. Sahasında oynadığı 5 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1’de mağlubiyet alan sarı kırmızılılar, 5 karşılaşmada rakip ağları 10 kez havalandırırken, kalesinde 8 gol gördü.

Sarı kırmızılılar, son olarak Gençlerbirliği deplasmanından 4-0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı.

Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız