SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U21 Maçında 2 Gol 2 Kırmızı Kart

0
Güncellendi - 2017-11-19 17:17:08
U21 Maçında 2 Gol 2 Kırmızı Kart
A- A+ PAYLAŞ

 U21 Süper Ligi’nde Aytemiz Alanyaspor’a konuk olan Evkur Yeni Malatyaspor, 9 kişi tamamladığı karşılaşmayı 2-0 kaybetti.

  U21 Süper Ligi’nin 12.haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, Aytemiz Alanyaspor’a konuk oldu. Alanya Milli Egemenlik Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Süleyman Özseçen, Fırat Olgun, İhsan Kaan Delice hakem üçlüsü yönetti.

  Ligin 10.haftasında deplasmanda Gençlerbirliği’ne 4-0, 11.haftada ise sahasında Medipol Başakşehir’e 2-1 yenilen sarı kırmızılılar, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’a 9 kişi kaldığı karşılaşmada 2-0 mağlup oldu. Evkur Yeni Malatyaspor’da Emre Akcebe, Eyüp Uçar kırmızı kart gördü.

  Evkur Yeni Malatyaspor’un Altyapı Koordinatörü Levent Doğandemir, karşılaşmanın hakeminin verdiği kararların sonucu etkilediğini savundu.

  Doğandemir, takımın iyi mücadele etmesine karşın mağlup olduklarını belirterek, “Karşılaşmanın 20.dakikasında Emre ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 10 kişi kalmamıza rağmen iyi mücadele ettik. Ancak 48.dakikada bu kez Eyüp çift sarı karttan oyun dışında kaldı. Buna karşın yine 2-3 net pozisyon yakaladık ama golü bulamadık. Çocuklar iyi mücadele etti ancak hakem iyi değildi” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız