SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U21 PAF'da YMS Mağlup

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:43:17
U21 PAF'da YMS Mağlup
A- A+ PAYLAŞ

TFF U21 PAF Ligi'nde Yeni Malatyaspor ile Karşıyaka takımları Eskimalatya'daki Battalgazi Stadı'nda karşı karşıya geldiler. Karşılaşma  Karşıyaka'nın  2-0  galibiyetiyle sona erdi. Karşıyaka'nın golleri 14. ve 90+2'de geldi.

STAD: Battalgazi

HAKEMLER: Gürkan Tanoğlu, Erkan Yılmaz, Kağan Yılmaz, 4. hakem Olcay Yıldırım

YENİ MALATYASPOR: Abdulsamed Dumlu, Hakan Bezci, Ömer Faruk Güleç (Dk 46 Cihat Vurmaz), Ali Çalışkan, Ferhat Yaşar, Abdulrakip Karaer (Dk 46 Ömer Faruk Göldağı), Mücadit Akkoç, Enes Kaburga, Furkan Yiğit, B. Umut Demir, Hakan Şişli

YEDEKLER: Ahmet Berkay Maden, Ömer Faruk Göldağı, Ensar Karakulakoğlu, Çağrı Karakuş, Enes Gömülü, Koray Mutlu 

TEKNİK DİREKTÖR: Murat Uçkun,

KARŞIYAKA: Efekan Karakuş, Yiğit Yavuz (Dk 90 Tarık Eruzun), Anıl Çıracı, Muhammet Fatih Öztekin, Abdullah Cihan Ethemoğlu, Görkem Ali Kınay, Sinan Şener (Dk 65 Eren Karakuyu), Mustafa Değirmenci, Erdal Alıcı, Batuhan Çalışkan (Dk 75 Burak Gümüş), Umut Kara

YEDEKLER: Hüseyin Rahmi Alanbey, Eren Karakuyu, Tarık Eruzun, Burak Gümüş

TEKNİK DİREKTÖR: Ercan Yıldız

GOLLER: Dk.14 Erdal Alıcı, Dk.90+2 Burak Gümüş (Karşıyaka)

KIRMIZI KART: Umut Kara (Karşıyaka)

SARI KART: Ferhat Yaşar (Yeni Malatyaspor) Abdullah Cihan Ethemoğlu (Karşıyaka)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız