SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U21'de EYMS 2 Sıra Yükseldi

A- A+ PAYLAŞ

U-21 Süper Lig’de Evkur Yeni Malatyaspor, Kardemir Karabükspor’u İsmail Baran ve Özgür Taylan Ökke’nin golleriyle 2-0 mağlup ederek, haftayı 7’nci sırada tamamladı.

Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımı, ligin 23.haftasında Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde Kardemir Karabükspor’u konuk etti. Sarı kırmızılılar, ilk yarısı 0-0 tamamlanan karşılaşmayı 82.dakikada İsmail Baran Karakoç, 86.dakikada da Özgür Taylan Ökke’nin kaydettiği gollerle 2-0 yenerek, 34 olan puanını 37’ye çıkarttı. Evkur Yeni Malatyaspor, aldığı bu galibiyet sondası 9’uncu sıradan 7’nci sıraya yükseldi.

Evkur Yeni Malatyaspor U17 ve U19 Elit Ligleri’nde haftayı 3 puanla tamamladı.

ELİT U14 LİGİ’NDE EYMS İKİNCİ SIRADA

Evkur Yeni Malatyaspor, U14 Elit Ligi’nde 20.haftada sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Sarı kırmızılılar Doğan Buğday ve Mushap Polat’ın kaydettiği gollerle rakibini 2-1 mağlup etti.

Ligde oynadığı 18 karşılaşmada 10 galibiyet, 4 beraberlik, 4’te mağlubiyet alarak 34 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor, 4.Grup’ta ikinci sıradaki yerini korudu.

ELİT U15 LİGİ’NDE KAYIP HAFTASI

Evkur Yeni Malatyaspor, U15 Elit Ligi’nin 20.haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılılar, ilk yarısı 0-0 tamamlanan karşılaşmayı, 61.dakikada Furkan Kalkan’ın kaydettiği golle 1-0 kaybetti.

Evkur Yeni Malatyaspor, U15 Elit Ligi’nde 4.Grup’ta oynadığı 18 karşılaşmada 5 galibiyet, 6 beraberlik, 7’de mağlubiyet alarak 21 puan topladı ve 6’ncı sırada yer aldı.

ELİT U16 LİGİ’NDE İŞLER İYİ GİTMİYOR

Evkur Yeni Malatyaspor, U16 Elit Ligi’nin 20.haftasında sahasında Çaykur Rizespor’u konuk etti. Sarı kırmızılılar, 11.dakikada Doğukan Karafazlıoğlu ve 79.dakikada Sefa Demirci’nin gollerine engel olamayınca sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Sarı kırmızılılar, 4.Grup’ta oynadığı 18 karşılaşmada sadece 2 kez galip gelirken, 3 beraberlik, 13’te mağlubiyet aldı ve 9 puan topladı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız