SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U21'de EYMS Net Skorla Geçti

0
Güncellendi - 2017-12-18 04:49:42
U21'de EYMS Net Skorla Geçti
A- A+ PAYLAŞ

U21 Süper Ligi’nde Evkur Yeni Malatyaspor, sahasında Galatasaray’ı 2-0 mağlup etti. Evkur Yeni Malatyaspor’a galibiyeti getiren golleri Furkan Yiğit kaydetti.

Evkur Yeni Malatyaspor, U21 Süper Ligi’nin 16.haftasında Malatya İnönü Stadı’nda Galatasaray’ı konuk etti. Evkur Yeni Malatyaspor, baştan sonra iyi oynadığı karşılaşmayı Furkan Yiğit’in attığı gollerle 2-0 kazandı. Yiğit, kaydettiği ikinci gol sonrası basın mensuplarına asker selamı verdi. Evkur Yeni Malatyaspor, aldığı galibiyetle puanını 25’e yükseltti.

STAT: Malatya İnönü

HAKEMLER: Furkan Bakan, Burak Sami Şad, Enes Selis, 4.HAKEM Bekir Buğra Ciran

EVKUR YENİ MALATYASPOR: Abdulsamed Damlu, Emirhan Kayalar, Ertuğrul Karakayış, Diyar Uykur, Burak Kavlak, Fatih Gürden, Rıfat Can Aslan (Dk.84 İkbal İpek), Hüseyin Ekici, Furkan Yiğit (Dk. 87 Mücahit Akkoç), Furkan Pekşen, Berkan Durdu (Dk.89 Eyüp Uçar)

YEDEKLER: Cihat Herdili, İkbal İpek, Mücahit Akkoç, Kürşad Akçadağ, Osman Güler, Emre Akcebe, Eyüp Uçar

TEKNİK SORUMLU: Murat Uçkun

GALATASARAY: Berk Balaban, Ali Ülgen, Gökay Güney, Sefa Özdemir, Furkan Korkut, Celil Yüksel (Dk. 77 Tarık Baydemir), Sunday Oluwadeji Alimi, Barış Zeren, Selçuk Öztürk (Dk.77 Mikail Okyar), Ahmet Sivri, Batuhan Tekin (Dk.82 Batuhan Işık)

YEDEKLER: Yakup Mert Çakır, Tarık Baydemir, Batuhan Işık, Mikail Okyar

TEKNİK SORUMLU: Metin Ülgen

GOLLER: Dk. 1 ve Dk. 70 Furkan Yiğit (Evkur Yeni Malatyaspor)

SARI KARTLAR: Eyüp Uçar (Evkur Yeni Malatyaspor), Celil Yüksel, Sunday Oluwadeji Alimi, Ahmet Sivri (Galatasaray).

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • malatyalı (6 yıl önce)
    tebrik ederim furkan yiğit kardeşimi ve başarılarının devamını dilerim.sana, a takımla bir maç dahi oynatmayan,şans vermeyenler utansın
    0
    0
    Yanıtla
  • Onur (6 yıl önce)
    Tebrikler Furkanım
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya44 (6 yıl önce)
    Kaplan aslana penceyi takti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dertlidayi (6 yıl önce)
    Aslanim benim
    0
    0
    Yanıtla