SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U21'de EYMS Lider Beşiktaş'ı Mağlup Etti

0
Güncellendi - 2018-04-22 19:00:41
U21'de EYMS Lider Beşiktaş'ı Mağlup Etti
A- A+ PAYLAŞ

 U21 Süper Ligi’nde Evkur Yeni Malatyaspor, deplasmanda lider Beşiktaş’ı Burak Kavlak’ın attığı gollerle 2-1 mağlup etti.

İstanbul Nevzat Demir Tesisleri’nde oynanan karşılaşmayı Serhat Tan, Erhan Tuna, Görkem Özdener hakem üçlüsü yönetti. Evkur Yeni Malatyaspor, 45.dakikada kalesinde gördüğü golle soyunma odasına 1-0 geride girdi. Sarı kırmızılılar, Burak Kavlak’ın 63. Dakikada penaltıdan kaydettiği golle 1-1’lik eşitliği sağladı. Golden sonra büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada, Evkur Yeni Malatyaspor, karşılaşmanın 80.dakikasında Burak Kavlak’ın penaltıdan kaydettiği golle 2-1 öne geçirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Evkur Yeni Malatyaspor, sahadan 2-1 üstün ayrıldı. Beşiktaş’ın golünü Furkan kaydetti.

Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımının kalecisi Cihat Herdili, karşılaşmanın 86.dakikasında Cihat Veli Kavlak’ın penaltısını kurtardı. Sarı kırmızılılarda Ertuğrul Karakayış kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

Evkur Yeni Malatyaspor’un Altyapı Koordinatörü Levent Doğandemir, “1 puana şampiyonluk turu atacaklardı, biz galip geldik. Güzel bir maç oldu. Takımımız iyi mücadele etti ve sahadan 2-1 üstün ayrıldık. Teknik heyet ve futbolcularımızı tebrik ediyoruz” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • eyyupk (5 yıl önce)
    1~2 oyuncu a takima girebilse her yil
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (5 yıl önce)
    Cihat Veli Kavlak Bizim Takımda Burak Kavlak’ın bir akrabalığı varmı bilen yazsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Akrabalıkları yok. Tesadüf
    0
    0
    Yanıtla