SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Üç Birincimiz Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:21:57
A- A+ PAYLAŞ
2012 Seviye Belirleme Sınavı'nda, iki özel okulun öğrencilerinin 3 Türkiye birinciliği çıkardıkları ifade edildi.
 
Beşer Öğretim Kurumları'ndan konuya ilişkin olarak verilen bilgi şöyle:
 
"Milli Eğitim Bakanlığı’nın Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi çerçevesinde son kez uyguladığı SBS sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre, Beşer Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan Özel Rahime Batu ve Turgut Özal İlköğretim Okulları 2012 SBS ‘de 3 Türkiye birinciliği çıkartarak yeni bir başarıya daha imza attı.
 
 Beşer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Zeki GÖÇER, yaptığı açıklamada, 21 yıldan bu yana ilk ve orta dereceli öğretim kurumlarında modern eğitim tekniklerini kullanarak kent eğitimine önemli katkılar sunmaya çalıştıklarını belirtti. Orta öğrenime geçiş için son kez gerçekleştirilen SBS için özverili bir çalışma sergilediklerini vurgulayan GÖÇER, bu disiplinli çalışmalarının karşılığını 2012 SBS’de            3 Türkiye şampiyonu çıkartarak almanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.
 
Ayrıca 2012 SBS sınavında Malatya ilinde ilk 100’de 30 öğrencimiz,
ilk 10’da ise 5 öğrencimiz bulunmaktadır.
 
Zeki GÖÇER, şöyle devam etti: “Modern eğitim teknikleriyle ülkesine faydalı, mütevazi, çalışkan, hedefi olan öğrenciler yetiştirme çabası içerisindeyiz. Özverili eğitimciler ve teknoloji destekli eğitimle hedeflerine ulaştıklarını anlatan Göçer, cefakar çalışmanın meyvelerini eğitimden sanata, bilimden spora her alanda elde edilen başarılarla topladıklarını kaydetti. Eğitim sezonu boyunca ülke, bölge ve il çapında düzenlenen, farklı branşlarda bir çok başarıya imza atarak; 2012 SBS’ de de 3 öğrencimizle 500 tam puan alarak  Malatya’nın gururu olduk. 500 tam puan alarak Türkiye şampiyonu olan Feyzullah HAN, Muhammed Talha GÜNDÜZ, İbrahim Atakan TURSUN’la birlikte sınava giren tüm öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmen ve velilerimize şükranlarımızı sunarız.” dedi.
 
 Önceki yıllarda da benzer başarılar elde ettiklerine değinen GÖÇER, şunları söyledi: "Beşer Eğitim Kurumları çatısı altında iki lise, iki ilköğretim ve bir çocuk akademisi okulu bulunmaktadır. Kurulduğundan bugüne her alanda başarı ilkesini benimseyen kurumlarımız eğitim, spor ve bilim yarışmalarında birçok başarıya imza atmıştır. Hem orta eğitim kurumu sınavlarında, hem de yüksek öğrenim sınavlarında Malatya ve Türkiye de birçok derece elde edilmiştir. Mesela 2009 yılında yapılan 8.sınıf SBS sınavında Rahime Batu ilköğretim Okulu bir öğrencimiz birincisi olmuştur, 2011 Seviye Belirleme Sınavı’nda Rahime Batu İlköğretim Okulu'nun iki öğrencisi, Turgut Özal İlköğretim Okulu’ndan iki öğrenci 500 tam puan alarak Türkiye birinci olmuştur. Üniversite giriş sınavlarında geçmişten bugüne büyük başarılar kazanıldı, mezun öğrencilerimizin hemen hemen tamamı yüksek öğrenim eğitimi almaktadır. Ayrıca mezunların yüzde 40’lardan fazla bir bölümü yurt dışında yüksek lisans veya lisansı eğitim almaktadır."
 
Genel Müdür GÖÇER ; 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı için Beşer Eğitim Kurumları’nın 4+4+4 eğitim sistemine geçerek, tüm hazırlıklarını tamamladıklarını ifade etti.
 
Ayrıca 2012-2013 Eğitim Öğretim döneminde “Ana Okulu Eğitimi” anlamında Malatya da çok önemli ses olacak “MANAS ÇOCUK AKADEMİSİ” açılacaktır.Burada 37 – 66 ay arasındaki çocuklara çağdaş ve onları geleceğe hazırlayacak bir eğitim anlayışı ile hizmet verilecektir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız