SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üç Golde İmzası Var

A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da forvet oyuncusu Mehmet Şen, Kocaelispor karşılaşmasında attığı 3 golle dikkatleri üzerine çekti. 
 
Sezon başında Altay'dan alınan Mehmet Şen, ligde 4 hafta ilk on birde görev alamamıştı. Şen, ligin ilk maçı olan Tepecikspor karşılaşmasında 81. dakikada oyuna girmişti. İkinci haftada Malatya İnönü Stadı'nda oynanan Şanlıurfaspor karşılaşmasına da yedek çıkan Şen, sahada görev alamadı. Üçüncü haftada Çorumspor karşılaşmasında kadroda yer almayan Şen, dördüncü haftada oynanan İskenderun Demirçelik Spor karşılaşmasına da yedek çıkmış ve ikinci yarıda görev almıştı. 
 
Teknik direktör Ali Güneş, Mehmet Şen'e deplasmanda oynanan Kocaelispor karşılaşmasında ilk on birde şans verdi. Ligin beşinci haftasında ilk on birde oynama şansı yakalayan Şen, attığı üç golle göz doldurdu. Takımının farklı galip gelmesinde büyük rol oynayan Şen, Kocaelispor ağlarını 12, 44 ve 62. dakikalarda havalandırdı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız