SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üç Günde 1100 Üye

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Malatya'da tam donanımlı mobil araç ile 3 gün içerisinde partiye yapılan üye sayısının bin 100 olduğu bildirildi.

CHP'nin mobil aracı Malatya'daki üye kayıt çalışmalarını Cemal Gürsel Mahallesi'nde devam ettirdi. CHP İl Başkan yardımcısı Hüseyin Baştürk ile CHP İl Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Enver Kiraz, çalışmaları yerinde incelediler.

CHP İl Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Enver Kiraz, "Malatya'da 3 gün içinde bin 100 kişi mobil araçta partiye üye oldu. Mobil araç Malatya'da 15 gün süreyle üye kayıt çalışmaları yapacak. Malatya'daki büyük mahalleler ile ilçelerde de üye kayıt faaliyetimizi de yapacağız. Belde ve köylere de gideceğiz. Hedefimiz Malatya'da 15 bin üyeye ulaşmaktır. Malatyalıların, partimize büyük bir ilgisi var. Bunu mutlulukla görüyoruz. Malatyalılara teşekkür ediyoruz" dedi.

CHP İl Başkan yardımcısı Hüseyin Baştürk, kısa sürede içerisinde üye kayıt işlemleri bitirilerek üyelik kartları teslim edilen partililere teşekkür etti, bazı üyelerin kartlarını kendisi teslim etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız