SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üç İlçede Okullar Tatil..

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:00:01
Üç İlçede Okullar Tatil..
A- A+ PAYLAŞ

Yoğun kar yağışı nedeniyle Arapgir, Pütürge ve Arguvan ilçelerinde okulların tatil edildiği bildirildi.

Arapgir'de

Arapgir ilçesinde, yoğun kar yağışı nedeniyle okullar Salı ve Çarşamba günü olmak üzere 2 gün süreyle tatil edildi. 

Arapgir Kaymakamlığı, ilçede ve bölgede yoğun kar yağışı nedeniyle, yatılı bölge okulları hariç ilköğretim ve liseleri 2 gün süreyle tatil etti.

Pütürge'de 1 Gün Tatil

Pütürge ilçesinde yoğun kar ve tipi nedeniyle  Çarşamba günü için eğitime bir gün ara verildi. 

Pütürge Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, gün boyunca etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle ilçedeki ilk ve orta dereceli okullar bir gün süreyle tatil edildi. 

Arguvan'da Eğitime Ara Verildi 

Arguvan Kaymakamlığı, ilçede dün akşamdan beri devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda Çarşamba günü geçerli olmak üzere eğitime bir gün ara verildiğini bildirdi. 

114 Köyün Yolu Kapalı

Bu arada Malatya'da kapalı köy yolu sayısı 114'e yükseldi. 

Merkezde 2, Akçadağ'da 4, Arapgir'de 23, Arguvan'da 13, Doğanyol'da 4, Hekimhan ve Kuluncak ilçelerinde 16'şar, Kale'de 9, Pütürge'de 11, Yazıhan'da 10, Yeşilyurt'ta 6 köy yolu ulaşıma kapandı.  

İl Özel İdaresi'ne ait 24 ekibin, kapalı olan köy yollarını açma çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

Pütürge Yolu

Malatya-Pütürge karayolu, bölgede yoğun kar ve tipi olmasından dolayı güvenlik amacıyla ulaşıma kapatıldı. 

Alınan bilgeye göre, Malatya-Pütürge karayolu Kubbe Dağı mevkiinde yoğun kar ve tipi nedeniyle, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından güvenlik amacıyla ulaşıma kapatıldı. Yolun kapatılması üzerine Pütürge ve Doğanyol ilçelerinin karayolu üzerindeki ulaşım kesildi.

Sivas- Malatya Yolu da Kapandı

Bu arada  Malatya-Sivas Karayolu, kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı. 

Malatya'da özellikle ilçelerde etkili olan kar yağışı, hayatı olumsuz etkiliyor. Malatya-Sivas Karayolu'nun, Hekimhan ile Kangal arasında kalan bölümündeki yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandığı bildirildi. 

Malatya-Adıyaman Karayolu'nun da yoğun kar yağışı nedeniyle kapanabileceğini ifade eden yetkililer, bu yolu kullanacak vatandaşların dikkatli olmalarını istedi. 

Öte yandan, il merkezi ile ilçeleri birbirine bağlayan karayollarında trafikte aksamalar yaşandığı belirtildi. 

Trafik ekipleri, sürücüleri zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları, dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız