SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Üç Kulvarı Düşünerek Transfer Yapıyoruz"

0
Güncellendi - 2019-07-23 17:57:15
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un İdari Menajeri Mehmet Gömülü, "Biz sadece tek kulvarı değil, üç kulvarı düşünerek transfer yapıyoruz" dedi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor, son olarak Tunus asıllı merkez orta saha oyuncusu Ghaylen Chaaleli'yi kadrosuna dahil etti.

Yeni sezona UEFA Avrupa Ligi maçıyla başlayacak olan sarı kırmızılılar, güçlü ve alternatifli bir kadro kurma anlayışı çerçevesinde listelerinde yer alan isimlerle anlaşmayı sürdürüyor.

Sarı kırmızılılar, transfer çalışmaları kapsamında merkez orta sahanın yanı sıra on numara ve libero pozisyonlarında da forma giyebilen 25 yaşındaki Tunus asıllı Ghaylen Chaaleli ile anlaşma imzaladı.

Kulübün idari menajeri Mehmet Gömülü, Ghaylen Chaaleli'nin uzun süredir izledikleri bir oyuncu olduğunu kaydederek, teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda Tunuslu orta saha oyuncusuyla 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını ifade etti.

Gömülü, yönetim olarak transfer çalışmalarında titiz davrandıklarına dikkat çekerek, "Kulübümüzün menfaati noktasında hareket ederek transfer çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz sadece tek kulvar düşünerek değil, üç kulvarı da düşünerek transfer yapıyoruz. Mevcut takımımıza yaptığımız takviyelerle güçlü bir ekip olduğumuza inanıyoruz. İnşallah güzel bir sezon geçireceğiz" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • EROL (4 yıl önce)
    Üç kulvar dediğiniz nedir anlamadık.UEFA da bu gidişle eleniriz.Ziraat kupasına 5.turdan gireceğiz.O da aralıkta başlıyor.Geriye lig kaldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Forumlar ve sosyal medyaya bakılınca bu tunuslunun çok hayranı var . Bir çok transfer ettik ama chaaleli nin yüzlerce hayranı malatyaspor forumlarini takip Edip yorumlar yapıyor . Ins kumaşı tutar . Bilinirligimiz artıyor . Avrupa maçları ile tüm Avrupa Ortadoğu,Balkanlar,Afrika tanıyacak bir gruplara kalabilsrk.
    0
    0
    Yanıtla
  • Faik (4 yıl önce)
    Maça gelmez,forma almaz.Son iki yılda 100-200 bin euro ya alıp,2-2.5-3.8 milyon euro ya satılan futbolculara da çöp diyenler aynı kişiler.Dolayısı ile sizin yorumlarınız vız gelir,tırıs gider.
    0
    0
    Yanıtla
  • Faik yorumun altına imza atılır .
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer çırmık (4 yıl önce)Faik isimli kullanıcı yorumuna
    a haber izle sen
    0
    0
    Yanıtla
  • Fox izle Abuzer sen. Yemeyip icmeyip siyasetçi olmusun.su Malatyaspor başlıklarının altında şu muhabbeti bırak. Foxscu seni gidi seni .
    0
    0
    Yanıtla
  • Aga (4 yıl önce)
    Gene memnun edemediler senin gibileri :)
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer çırmık (4 yıl önce)
    onun için en iyi oyuncuları satıp çöpleri dolduruyorsunuz yeni dia set barazite minura dorialar bulmak için
    0
    0
    Yanıtla