SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Üç Maymunu Oynuyorlar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:12:10
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’daki bazı sivil toplum kuruluşları tarafından Mısır’daki darbeye yönelik olarak ortak basın açıklaması ile tepki gösterildi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen ortak basın açıklamasında Meşale Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Necip Cengil, “Mısır’da yaşanan darbe ve sonrasında şahit olduğumuz katliamların süreciyle ilgili her gün yeni ifşaatlar gündeme geliyor. Darbe hazırlıklarını video haberleri internette dolaşıyor. Körfez ülkelerinin akıttıkları milyarlarca dolarla, darbecilerin nasıl kendilerinden geçtiklerini okuyoruz. Din adına konuştuklarını söyleyen, dinin adalet ve kardeşlik duygularından, insanlıktan nasipsiz kişilerin darbeyi ve katliamları teşvik eden açıklamalarını, kendi ses ve görüntüleriyle dinliyor, seyrediyoruz. Daha önce demokrasi diye yırtınan nice insanın, demokrasinin katledildiği Mısır’da nasıl üç maymunu oynadıklarına, her gün yeni belgelerle tanık oluyoruz” dedi.

Açıklamada, vatandaşlar Rabia eylemine destek vermeye davet edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız